Ką matysite laidoje šį sekmadienį: kriterijai, renkantis sauskelnes, logopedės pagalba mažyliui, dantukų priežiūra - misija įmanoma

08. Nov 2018, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tam, kad kas sekmadienį su jumis sveikintųsi "Mamyčių klubo" laida, visa komanda pluša kiekvieną dieną. Nuolat ieškome naujų herojų, įdomių pašnekovų, profesionalių specialistų! Nepraleiskite galimybės sudalyvauti filmavimuose, kai tik pasitaiko proga.

Na o šį sekmadienį matysite:

Mes, mamos, tikrai žinome, kad kūdikis ramus ne tik tada, kai sotus, bet ir tuomet, kai sausas jo užpakaliukas. Kaip išsirinkti tinkamas sauskelnes - patars akušerė Ieva Girdvainienė. Beje, ar žinojote, kad sauskelnės kaip ir maisto produktai turi galiojimo laiką? :)

Laidos vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkuniene neslepia seniai norėjusi apsilankyti su vaikais pas logopedą: "Visada norėjau, kad vaikai prabiltų kuo anksčiau ir kuo taisyklingiau". Štai ir pasitaikė puiki proga! Logopedė visiems tėveliams patars, ką daryti, kad mažieji kalbėtų raiškiai ir taisyklingai.

Kaip manote, ar kas rytą ir vakarą valyti vaikams dantukus - misija įmanoma? :) Odontologai tikrai pasakytų griežtą "taip". Tad su jų pagalba bandome rasti atsakymus į klausimus - kaip įkalbinti vaikus tuos dantukus valytis kasdien ir kaip taisyklingai tai daryti?

Iki susitikimo sekmadienį, 8.30!

Laidą remia:

20180911094559-39777.jpg