Ką matysite laidoje šį sekmadienį: susipažįstame su mokslo pasauliu per žaidimus, kada kūdikiai savarankiškai sėdi, skaptuojame moliūgus

24. Oct 2018, 10:59 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sekmadieninė "Mamyčių klubo" laida - visiems esamiems ir būsimiems tėveliams, vaikučiams, seneliams, močiutėms, tetoms, dėdėms, auklėms - visiems, kas yra smalsūs, norintys daugiau sužinoti, išbandyti naujus dalykus, nenustojantys eksperimentuoti bei žaisti...

Ką matysite šį sekmadienį:

Į eksperimentų pasaulį keliaus dvi draugės - Atėnė ir Perla, su kuriomis netradiciniais būdais bandysime prisiliesti prie mokslo. Mergaitėms prireiks ir mėgintuvėlių, ir menzūrėlių, įvairių natūralių skysčių, pirštinių - visai kaip chemijos pamokoje :) Bus įdomu!

Nuo kada kūdikiai turi savarankiškai sėdėti? Kartu su laidos vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkuniene vykstame pas kineziterapeutę Ireną Petraitienę pasimokyti pratimų, kurie paskatintų mažąjį Aleksandrą atsisėsti.

Artėja Helovinas, tad žinoma kūrybininkė Rimantė Kulvinskytė su beveik trejų Luna mums parodys, ką smagaus galima nuveikti su moliūgu.

Smagių įspūdžių sekmadienį, 8.30 per TV3!

Laidą remia:

20180911094559-39777.jpg