Ką matysite laidoje šį sekmadienį: salsos pamoka, pasiruošimas vaiko šventei, kamuolio svarba žaidime ir dulkių erkutės

Ką matysite laidoje šį sekmadienį: salsos pamoka, pasiruošimas vaiko šventei, kamuolio svarba žaidime ir dulkių erkutės

21. Apr 2017, 11:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kur kitur, jei ne "Mamyčių klube" renkamės su visai šeima ir leidžiame smagius sekmadienio rytus. Šįkart laidoje jums parengėme kai ką šventiškai pavasariško:

Laidą pradėsime nuo šokių! Lotynų Amerikos šokių iššūkį nutarė priimti laidos tinklaraštininkė Viktorija - Maistoholikė su drauge. Lankysimės šokių studijoje „Soul Lounge“, kurios įkūrėjas ir šokių mokytojas Deividas Meškauskas pamokins pagrindinių salsos žingsnelių. Bus įdomu!

Antrasis siužetas - apie šventes, o tiksliau - kaip suruošti vaiko šventę pačioms! Apie tai mums papasakos Gintarė Songailė - Herkaus, Jorio ir Vėjo mama, kuri Kaune esančiame šeimos švenčių restorane "Dėžutis" organizavo dvynukų pirmojo gimtadienio šventę. Kas svarbiausia, kad gimtadienis būtų pavykęs? Kokie svarbiausi kriterijai rengiant šventę pačioms?

Tam, kad vaikai domėtųsi žaidimais, mūsų užduotis yra pasirūpinti tinkama tam aplinka - specialia vieta, kur būtų įvairūs daiktai ir žaislai, kurie mažyliams itin naudingi ir jiems lengvai pasiekiami. Vienas iš svarbiausių žaidimų atributų - kamuolys. Ar daug jūsų vaikų jų turi? Kokių formų ir spalvų? Kokie mėgstamiausi, ką su jais mėgsta veikti? Laidos rubrikoje "Žaidimų aikštelė" kalbėsime apie kamuolio svarbą žaidimuose. 

Na o pabaigai - šiek tiek apie rimtesnius dalykus - alergijas, o tiksliau - apie alergiją sukeliančias dulkių erkutes! Kokių priemonių imtis, norint nuo jų apsisaugoti kalbėsimės su Raimonda Plioplyte, Šeimos klinikos „ALFA Clinic“ šeimos gydytoja.

Na o laidos vedėja Indrė, susiruošusi su dukryte Marija Barbora į lauką, pasidalins savo patirtimi - kokių būtiniausių daiktų reikėtų įsimesti į savo krepšį. Juk neretai būna, kad mes pasiimame kažko per mažai arba per daug :)

Nepramiegokite - susitinkame, kaip visada, šį sekmadienį 8.30 per TV3!