Ką įdomaus ir naudingo sužinojai laidoje? Pasiūlyk temą ir laimėk dovanų!

11. Sep 2017, 15:14 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tikimės, kad nepramiegojote pirmosios naujo sezono "Mamyčių klubo" laidos :) Na o jei nespėjote pamatyti, ją bet kada galite peržiūrėti mūsų svetainėje (visą laidos video rasite ir apačioje).

Na ir kaip jums patiko pirmoji laida? Ką sužinojote įdomaus, gal pritaikėte kokį nors patarimą namuose? Ar jums buvo kas nors naudinga? Labai labai laukiame jūsų komentarų!

Ir dar labai tikimės, kad pasiūlysite nors vieną temą, kurią norite, kad išgvildentume laidoje ateityje.

 

POM POM VOW kūrybinis rinkinys!

20170908132151-17768.jpg

Vieną laimėtoją rinksime rugsėjo 12 d.

floryte floryte 11. Sep 2017, 23:14

Dar pamiršau paminėti, jog smagu MK laidose būtų pamatyti, kaip pristatinėjamos, išbandomos žaislų, žaidimų ir pan. naujienos. Ypač domintų lavinamosios priemonės.

indre27 indre27 11. Sep 2017, 23:12

Is sios laidos patiko visi reportazai, o labiausia apie grybus, kadangi tema kaip tik tinkama rudeniui. O tema kitai laidai adaptacija darzelI, kaip pripratinti vaika kad jo nesutraumuoti.

floryte floryte 11. Sep 2017, 23:09

Pramiegojom, pramiegojom MK laidelę. Gerai, kad laida yra internete😀. Mes labai norėtume temos apie eterinių aliejų naudojimą auginant vaikus: kokie, kaip, kada...😀 Labai aktualu prieš ligų sezono atidarymą😃

jaldija jaldija 11. Sep 2017, 17:19

Net ir mes su Airidu pažiūrėjom laidelę. Sudomino apie grybus. Nors mūsų šeimoje grybai nevalgomi, Airidas pareiškė, kad ir jis nori grybauti.
O mūsų pasiūlyta tema būtų imuniteto stiprinimas. Ne tik natūraliais būdais, bet įdomu būtų išgirsti ir kokias naujoves siūlo farmacininkai.
Kas tinka mažiukams, kas tinka vyresniems ir net tėveliams. Sveikata, niekad neišblėstanti tema, ji aktuali visais metų laikais. Ir būtų šaunu išgirsti patarimų šia tema.

Raudona braškė Raudona braškė 11. Sep 2017, 16:24

Pirmąją laidą žiūrėjome dviese - aš ir sūnus. Prasidėjus laidai pamiršau įjungtą lygintuvą, o sūnus (3metų) tuo metu dėliojęs dėlionę, viską metė ir sėdo šalia manęs žiūrėti.
Laida man labai patiko ir buvo aktuali, nes:
1) kaip tik tą savaitę grybavome
2) fotografija yra mano hobis, tad sužinojau naudingų patarimų ir K.Krisikaitytės kaip fotografuoti pačius mažiausius

Norėtųsi temos apie vaikučių dantukų priežiūrą, dantų pastas ir šepetėlius.
Taip pat šiuo metu aktuali tema, kodėl darželyje vaikai mušasi
Kokių tikrai naudingų ir įdomių vaikiškų knygelių apžvalgos

Kristina B. Kristina B. 11. Sep 2017, 12:15

Pagalvojau, kad man dar butu idomi tokia rubrikele jusu laidoje - geriausias prisiminimas is vaikystes ar pirmasis. Idomu suaugusiuju paklausti kokio amziaus ju pirmasis atsiminimas, koks, o koks pats silciausias, labiausiai mylimas vaikystes atsiminimas.

Mil2kas Mil2kas 11. Sep 2017, 11:05

Būtų labai įdomu sužinoti apie tyrelių receptukus, kas su kuo labiau dera.
Ar yra Lietuvoje vietos, žaidimų kambariai skirti nuo pusės metų vaikučiams.

sraigiukas sraigiukas 11. Sep 2017, 11:00

Aktualus reportažas apie grybus, tačiau norėtųsi ir didesniems vaikams orientuotos veiklos, užklasinė veikla, įvairūs renginiai

Grumbolciki Grumbolciki 10. Sep 2017, 23:53

Labai laukiau laidelės,per vasarą kartu su dukryte laidelės pasiilgome,nes visada žiūrime kartu😉Naudinga informacija buvo apie grybukus,kažkaip ir pati galvojau,kad grybai sunkus maistas ir vaikams anksti duoti nerekomenduojama😉tad bandysime ragauti kitais metais😀Įdomu būtų sužinoti ir apie plaukučių priežiūrą ypač mergaičių kokios tinkamos priemonės,kokios šukos geriausios tiems plaukučiams,nes dabar mąstau kokias pirkti😉Domina žaidimai,knygos įdomios ir patrauklios vaikams.

Kristina B. Kristina B. 10. Sep 2017, 18:59

Pamokele kaip pasigaminti kokius zaislus namuose ( geriau koki nematyta, nes taupykle ir taip jau mokam padaryti).

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 10. Sep 2017, 12:57

Laida labai patiko! Ir voveraičių receptas ir oro joga. Bet aktualiausias buvo reportažas apie pirmąjį plaukučių kirpimą.
Būtų labai įdomu gal jau ir labai dažnai aptarinėjamos temos: puoduko reikalai, adaptacija darželyje - ne tik vaikučių bet ir tėvelių. Kaip nesinervinti atiduodant vaiką kitiems prižiūrėti, kaip elgtis matant vaiko ašaras ar net isterijas ir kaip pačiai nusiraminti. Manau daugumai mamyčių aktualu. Ypač toms, kurių vaikučiai ypač jautrūs.

Gintarep Gintarep 10. Sep 2017, 10:09

Man atrodo, kad si laida orientuota i mazesnius vaikiukus ir i nedirbancias mamas, t.y. i mamas, esancias su vaikiukais vaiku prieziurose. Noreciau rubrikos, kurioje butu ir desimtmeciai: ju papomokine veikla, rubrika apie knygas, laisvalaikio idejos su ugtelejusiais vaikais namie ir ne, ugtelejusio vaiko itraukimas i buities ruosa ir t.t.