Jau ŠĮ VAKARĄ Mamyčių klubo portalas neatpažįstamai PASIKEIS!

Jau ŠĮ VAKARĄ Mamyčių klubo portalas neatpažįstamai PASIKEIS!

06. Jun 2013, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

 

Sveikos, mielosios! TA diena atėjo! Noriu pranešti itin džiugią ir jaudinančią žinią Mamyčių klubo gyvenime. Jau šį vakarą, įėjusios į Mamyčių klubo portalą, išvysite naują jo versiją.

 

Kurią valandą tai įvyks, kol kas negalime pasakyti, tačiau tai greičiausiai bus vėlus vakaras, kai jau sumigdysite savo mažuosius, ir aktyvumas portale nebus toks didelis, kad viskas įvyktų sėkmingai.

 

Kaip jau anksčiau pranešiau, portalas pasikeis ne tik vizualiai, bet ir keisis jo funkcijos. Plačiau apie tai galite paskaityti čia: Džiugi naujiena: Mamyčių klubo portalas netrukus atsinaujins

 

Mes net neabejojame, kad turėsite daug klausimų. Tik nesijaudinkite, viską detaliai aprašysime, kaip prisijungti, kur ką paspausti, kaip sukurti tekstus, fotoblogus, įkelti video, kur rasti forumą ir pan.,

 

Bet kaip sakoma, geriau vieną kartą išvysti ir išbandyti, nei daug kartų išgirsti. Tad būkite kantrios – šį vakarą galėsite išbandyti naują MK versiją ir išreikšti savo nuomonę. Negailėkite komentarų – mes pasistengsime į visus juos atsakyti ir viską paaiškinti.

 

Trumpai apie tai, kas tie MES…Džiugi dar viena žinia, jog turiu naują kolegę, dviejų nuostabių mergyčių mamą – Godą, kuri jau spėjo sudalyvauti ne viename Mamyčių klubo laidos filmavime. Nuo šiol aš ir Goda būsime portalo redaktorės. Su atsinaujinusiu portalu kolegė įneš naujų idėjų, naujų minčių, tad bus daugiau pramogų, siurprizų ir atrakcijų. Geriau visos galėsime susipažinti MK gimtadienyje jau kitą šeštadienį.

 

Sutikite, permainų Mamyčių klubui jau reikėjo, kad ir kaip kartais nenorime keistis ir prisirišame prie įprastų, senų dalykų. Nauji vėjai visuomet yra gerai.

 

Sėkmingo atsinaujinimo starto, Mamyčių klube - JAU ŠĮ VAKARĄ! JEEEE!

 

Mamyčių klubo portalo redaktorės

Eglė ir Goda

06. Jun 2013, 21:38

Tuoj, netrukus 😀 mes irgi dar laukiame, tikimės kad sutemu tikrai viskas bus ok 😀

Gintarep Gintarep 06. Jun 2013, 20:30

Laukiam 😀 nors ir esu konservatyvi...

06. Jun 2013, 17:34

Lauksime kartu vakaro - tik neužsnūskite, migdydamos vaikučius 😀 šis vakaras bus labai smagus 😀

laurora laurora 06. Jun 2013, 11:35

nesijadinkit, viska surasim ir viska ismoksim 😀 tik gal pradzioj pabludysim

06. Jun 2013, 10:57

Taigi susitiksime vakare, gali būti kad devintą, dešimtą vakaro - žodžiu, vakare tikrinkite vis puslapį ir tadaaaam 😀 Iš pradžių bus šokas, nieko, atrodys, kad nerandate - bet giliai įkvėpkite ir viskas bus aišku, nes vos atidarę puslapį rasite iškart išsamų paaiškinimą kaip juo naudotis. Galima iškart pasakyti, kad galėsite prisijungti su tais pačiais e-paštais ir slapyvardžiais. Niekur jūsų tekstai nedingo, viskas perkelta į naująją versiją, tik nuo šol viskas bus kitaip - ir gražiau, ir patogiau.

06. Jun 2013, 10:23

Manau, šie pokyčiai tikrai bus į naudą 😉 laukiam, laukiam, kaip dabar atrodys portalas 😀

06. Jun 2013, 09:46

Na taip, smagu kad tobulejat, bet as to nelaukiu, nes prisirisus prie sios versijos ☹

motinysteveza motinysteveza 06. Jun 2013, 09:41

smagu, kad tobulėjate!

06. Jun 2013, 09:30

Aš irgi esu tokia labiau sėsli, prisirišu, priprantu prie to kas įprasta, tačiau kaip ir žmogui permainos tik į gera, nes truputį duoda adrenalino, kitokį mąstymą ir pan, taip ir Mamyčių klubui 😀 Reikia visiems įkvėpti šviežio oro

06. Jun 2013, 09:29

Atsinaujinti gerai, bet uztruks kol iprasim kur, kas ir su kuo 😀 Tikiuosi, kad MK bus dar patogesnis naudotis 😉

06. Jun 2013, 09:18

Sveika, Deimante. Ko toks susirūpinęs veidukas? 😀 Viskas bus gerai