Jau pasirodė rašytojo Giedriaus Švetkausko knyga „The boys from Light“ ("Šviesos berniukai")

Jau pasirodė rašytojo Giedriaus Švetkausko knyga „The boys from Light“ ("Šviesos berniukai")

09. May 2014, 12:18 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pamenate, balandžio mėnesį turėjome susitikimą su žinomu lektoriumi ir rašytoju Giedriumi Švetkausku, vedusiu seminarą apie berniukų auklėjimą. Sulaukėme daug nuostabių atsiliepimų ir skubame pasidalinti, kad naujoji autoriaus el. knyga jau pasirodė.

Dalį jos galima pasiskaityti www.enjoygsether.com (ji taip pat yra jau el. parduotuvėse iTunes Store ir Amazon.com). Šioje knygoje per istoriją pateiktos tos įžvalgos, apie kurias buvo pasakojama seminare mamoms.

Autorius įdomiai ir netradiciškai per tėčio herojų pateikia sąmoningumo įžvalgas, kaip spręsti iškylančius seksualinio švietimo, mąstymo ribų išplėtimo, atsakomybės formavimo ir kitus klausimus, svarbius ruošiant vaikus suaugusiųjų gyvenimui. Pasak skaitytojų, tai nuostabi knyga!!!!

Nors ji ir dedikuota tėvams, kurie augina ir turi vaikų, tačiau ir nepriklausantys šiai kategorijai skaitytojai lieka labai sužavėti ir nustebinti šios knygos paprastumu, tobulumu ir tiesiog fantastišku gyvenimiškų situacijų pateikimu ir perteikimu, kaip neretai mums labai sudėtingi dalykai išties yra labai paprasti ir lengvai padaromi, tiesiog nereikia per daug galvoti, analizuoti, strateguoti, reikia tiesiog padaryti.

O padaryti taip, kaip jauti, kaip nori ir kaip tau atrodo teisinga!!!! Knygos autorius turi nuostabią gyvenimo dovaną - jis geba labai paprastai pasakyti ir papasakoti mums tai, ką mes iš tikrųjų mokam ir žinom, bet nedarom dėl savo vidinių baimių, stereotipinių įsitikinimų ar tiesiog netikėjimo, jog mes tikrai galim!

Ineta