Ieškome ATVIRŲ ir SĄŽININGŲ mamų projektui, kuriame skaičiuosime laiką su vaikais

15. Oct 2013, 12:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Turime idėją, kurią įgyvendinant reikia jūsų pagalbos. Šeimadienio proga norime suskaičiuoti ir sužinoti kiek iš tiesų mes praleidžiame laiko su vaikais. Gal esi pasiryžusi veltis į tokį atvirumo reikalaujantį eksperimentą ir visą savaitę skaičiuoti tiksliai kiek būni ir ką darai su mažaisiais?

Mes manome, jog tai NĖRA laiko leidimas su vaikais:

  • Jeigu tu tvarkaisi namus, o jie šalia žaidžia
  • Dirbi kompiuteriu, kol jie aplink lanksto
  • Darai valgyt liepdama spalvinti piešinį
  • Eini į parduotuvę kartu su jais pirkti šeimai maisto
  • Išeinat į lauką nunešti į valyklą drabužių
  • ir panašiai

Laiko leidimas su vaiku, mūsų nuomone, yra kuomet esame tik su vaikais ir užsiimame tik su jais jiems įdomiais arba naudingais reikalais. 

Dalyvėms įteiksime grožio prizus iš mūsų draugų "L'Occitane en Province" 

20131014144618-93530.jpg

Anketų laukiame iki sekmadienio vakaro!

15. Oct 2013, 13:24

Butu smagi avantiura,nes tai kiekvienai mamai bus lyg spyris i uzpakali,kad pasitemptume,kad vaikai butu laimingi,o ir sazine rami 😀

motinysteveza motinysteveza 15. Oct 2013, 12:35

negėda pabūti atvira - tikrai skiriu vaikams mažiau nei norėčiau. darbelį padaryti užtrunka neilgai, paskaityi knygą taip pat, kažką pažaisti taip pat neilgai trunka, išėjus į lauką dabar, jau su pilvuku, mieliau renkuosi pasėdėti ant suoliuko nei kartu palakstyti ar pasikarstyti.
bet jei ryžčiausi skaičiuoti tą laiką, vis vien noriu nenoriu, pasitempčiau - daugiau praleičiau laiko kartu su vaikais, kad ta sąžinė taip negraužtų, juolab visada ir yra noras daugiau praleisti laiko su vaikais.

gintarerei gintarerei 15. Oct 2013, 12:29

labai idomu pasiziureti i save is sono 😀 nes kartais tiesiog savaime mums suprantama, kad to laik oleidziame daug ir kokybiskai. Bet tai ir lieka tik savaime supratimas ir nebutinai realybe 😀