ĮDOMUS PROJEKTAS supažindins su naujomis Microsoft Office galimybėmis!

ĮDOMUS PROJEKTAS supažindins su naujomis Microsoft Office galimybėmis!

15. Apr 2013, 13:00

 

Kasdieninio savo gyvenimo nebeįsivaizduojame be šiuolaikinių kompiuterinių technologijų – praktiškai kiekvienuose namuose yra kompiuteris ir jis nebėra tiktai įprastas biuro darbo pagalbininkas.

 

Kompiuterio ir jame įdiegtų programų pagalba mes ieškome buities ir gyvenimo patarimų, vedame šeimos dienoraštį, saugome nuotraukas, dalinamės savo gyvenimo smulkmenomis su draugais, bendraujame su savo šeimos nariais, kur jie bebūtų – darbe, mokykloje ar kitoje šalyje.

 

Ar žinote, kad kompiuterinės programos kasdieninę jūsų veiklą gali padaryti dar paprastesne?

 

Microsoft siūlo jums išbandyti naująjį populiariausių programų rinkinį Microsoft Office ir sužinoti, kaip dar paprasčiau ir patogiau galite tvarkyti savo kasdieninius reikalus su įprastomis rinkinio programomis – Word, Excell, PowerPoint ir kitomis.

 

Per artimiausią mėnesį mes jums papasakosime, koks patogus gali būti jūsų gyvenimas ir kaip su jau įprastomis, bet atnaujintomis Microsoft Office programomis galite skirti daugiau laiko savo šeimai ir savo laisvalaikiui.

 

{smallpic:1}

 

Mamyčių klubas kartu su Microsoft artimiausias keturias savaites dalinsis patarimais bei įžvalgomis, kaip patogiai naudotis kompiuterinių programų rinkiniu „Microsoft Office 365 Home Premium“, o taip pat kvies jus išbandyti paslaugą nemokamai, pasidalinti savo patirtimi, dalyvauti konkursuose.

 

Ir žinoma – dalins prizus!!!

 

Tad kviečiame sekti mūsų naująją rubriką ir sužinoti, kaip surasti daugiau laiko savo mėgstamiems užsiėmimams. 

 

http://office.microsoft.com/lt-LT

neri neri 16. Apr 2013, 08:10

excel ir aš nemoku ,kursuose nemokė kuriuos lankiau 😀

15. Apr 2013, 14:46

Labai įdomu, nes su excel taip ir neišmokau tinkamai dirbti ☹ 😀