Huggies testas pavyko!

Huggies testas pavyko!

11. Jun 2012, 00:00

 

Visiems labas. Mano vardas Аrtiomas.

 

Noriu jums papasakoti, kaip aš su mama apsilankiau Huggies vasaros vakarėlyje, kur aš bandžiau sauskelnes: Huggies Super dry, Huggies Natural fit, Huggies Step in.

 

Apie jas ir noriu papasakoti. Pirmiausiai pabandėme Huggies Natural fit. Jos pačios minkščiausios iš visų. Kadangi aš berniukas ne iš liesųjų, taigi, dažnai sauskelnių gumytės man nutrina odelę, tačiau Natural fit turi tokias minkštas elastines juosteles, kad nieko nejutau.

 

Be to, jos išlaikė sausumo testą. Bevaikščiojant su mama pro jas niekas nepratekėjo, odelė liko sausa. Man jos patiko!

 

Kitos sauskelnės – Huggies Super dry. Liečiant jas ranka, pajutau, kad jos ne tokios minkštos kaip Naturtal fit, tačiau elastinė juosta nugaros srityje labai aukšta ir apsaugo nuo pratekėjimų.

 

Aš esu labai aktyvus. Visuomet judu, tad man bejudant sauskelnių užpildas pasislinko šiek tiek į priekį, o prie užpakaliuko susidarė medžiagos guzas, todėl sugeriamumas buvo netolygus ir užpakaliuko odelė buvo šlapia.

 

Trečiasis bandymas – sauskelnės-kelnaitės Huggies Step in. Tai kelnaitės su plačiomis elastinėmis juostomis ir lipdukais kraštuose. Aš labai aktyvus ropotojas ir šliaužiotojas, todėl stengiuosi pabėgti nuo mamos kaskart, kai ji keičia sauskelnes.

 

 

Step in labai patogu keisti judant. Sausumo testas išlaikytas puikiai!!! Užpakaliukas liko sausas, gumytės nespaudė. Man labai patiko Huggies Step in!

 

 

Jeigu reikia rinktis tarp Natural fit ir Super dry, žinoma, aš renkuosi pirmąsias sauskelnes.

 

                                                                          Аrtiomas ir mama Veronika

 


Huggies ®

Newborn

Huggies®

Super Dry

Huggies®

Step In

Huggies ®

Natural Fit