Gimtadienio idėjos ir kvietimai, sukurti su MS Office 365 Premium

Gimtadienio idėjos ir kvietimai, sukurti su MS Office 365 Premium

10. May 2013, 07:00

Sveikos mielos mamytės, 

 

Visos labai gerai žino, kad vaikų gimtadienis ypatingas renginys. Mūsų dešimtmetis šią liepą švęs savo 11 gimtadienį. Jau trejus metus aš organizuoju jam dideles šventes, prieš du metus vyko magijos ir Simpsonų šventė Kaune, pernai plaukėme jachtomis Trakuose ir visi berniukai buvo kapitonais, na, o šiemet laukia tikra futbolo fiesta.

 

Kodėl mes taip anksti pradedame planuoti?

 

Ogi mokykla baigiasi gegužės 28 d. ir iki tol mes turime visiems klasiokams, kuriuos norėsime matyti šventėje, įteikti kvietimus ir pranešti kas, kur ir kada vyks?

 

Šiemet viskas labai anksti, nes mokykla nauja ir mada nauja – visi klasiokai švenčia kviesdami klasiokus. Mokslo metai baigiasi, o mes planuojame gimtadienį vasarą.

 

Taigi, vakar mums labai paitko MS Word galimybės, kai rengėme katinui namų paieška, tai šiandien jau ir kvietimą kūrėme. Linksmesnė veikla, prisidėjau ir aš.

 

Vaikas išsirinko šabloną. Nepatiko jam kvietimų šablonai, tai pasiimė lankstinukų šabloną. Viską surašėme, pakeitėme nuotraukas. Mums patinka teminės foto, taigi ir šįkart futbolo įvartis, teminiai ir mūsų tortai – niam koks šis skanus buvo.

 

Šiemet jau teks futbolo kamuolį kepti tortų fėjoms.

 

Pernai metų tortas:


 

Kokius dešimt kartų viską taisėme kvietime, kol galų gale viskas tiko išrankiajam gimtadieninkui. Išsaugojome viską kaip Word dokumentą, po to kaip PDF ir išsiuntėme spausdinti skrajutes.

 

Kitos savaitės viduryje jau pasiimsime atspausdintas ir išdalinsime klasiokams. Visad fotografuojame gimtadienius, galvojame, kad ir po gimtadienio sumaketuosime panašų lankstinuką su nuotraukomis ir trumpais komentarais, atspausdinsime ir išdalinsime visiems vaikams kaip prisiminimą.

 

 

Užtrukome pusrantros valandos kol viską padarėme, bet tai buvo daugiau pramoga nei darbas. Kokius penkiasdešimt kartų vaikas keitė nuotraukas ir tekstą. Mano širdis džiaugiasi, kad šįkart nereikės mokėti dizaineriui Erikui 100 lt, kurį visad samdome tokiems darbams, nes viską pasidarėme patys.

 

Viva la MS Word – gražu, pigu ir vaikas laimingas. Dabar liepos vidury beliks tik tortu ir picomis pasirūpinti, o abra kadarba ponas magas nepamirš tikimės mūsų užsakymo, nes kitaip tėčiui teks būti ne tik Kalėdų seneliu, bet ir Mantu Wizard.

 

Abra kadabra bum linkėjimai,

 Simona