Eglės Skrolytės namuose - dar vienas kūdikis!

Eglės Skrolytės namuose - dar vienas kūdikis!

21. May 2014, 17:07 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kelerius metus norėta ir planuota svajonė išsipildė! "Mamyčių klubo" laidos vedėjos Eglės Skrolytės atsirado naujas gyventojas - šuniukas!

20140521161422-69063.jpg

Prieš savaitę Eglė su vaikais Meile ir Rojumi Juozu išpildė seniai atsiradusią didžiąją svajonę - įsigijo ilgai lauktą naują gyventoją, kurio vardas Dantė. 

"Tai buvo svajonė iš didžiosios S, tik ją įgyvendinti ryžausi ne iškart, - apie šuniuko atsiradimą pasakojo Eglė. - Bet filmuodama susitikimą su psichologe Marija Vaštake sužinojau, kad vaikams negalima atsakyti vienintelio dalyko - gyvūno. 

Koks jis bus - papūgėlė, žuvytė ar kačiukas jau kitas klausimas, bet jei vaikas prašo gyvūno - reiškia jo reikia. Todėl ir aš nusprendžiau šiam jų didžiuliam norui nesipriešinti."

Ilgai ieškotas Vipetų veislės šuniukas atkeliavo iš veislyno, turi visus kilmės dokumentus ir, svarbiausia - nuostabų charakterį. 

"Atrodo tik atkeliavęs į naują vietą šuniukas turėtų pratintis pamažu, Dantė į mūsų kompaniją įsiliejo iškart. Jis puikiai sutaria su draugais, keliauja su mumis visur ir mielai bendrauja su visais žmonėmis", - džiaugėsi Eglė. Šuo kol kas miega savo guolyje šalia Eglės lovos ir naktimis savo inkštimu nekankina šeimininkų. 

pypse pypse 21. May 2014, 17:36

Jeee, man patinka kai zmones i seima atsakingai priima gyvunus 😀 vaikams pasiseke