DŽIUGI NAUJIENA! Mamyčių klubo portalas netrukus atsinaujins!

DŽIUGI NAUJIENA! Mamyčių klubo portalas netrukus atsinaujins!

29. May 2013, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

 

Mamyčių klubas nestovi vietoje ir stengiasi nuolat tobulėti. Tad su džiaugsmu pranešame, kad netrukus Mamyčių klubo internetinė svetainė įgaus naują veidą. Gal iš pradžių atrodys painu, tačiau nėra ko nerimauti – mes kartu viską išsiaiškinsime.

 

 

Turbūt jau anksčiau pastebėjote, kad Mamyčių klubas rusų, latvių bei estų kalbomis yra kiek kitoks, tiksliau, portalų dizainas skiriasi nuo lietuviškos svetainės. Tad nuo šiol Mamyčių klubo portalas įgaus lygiai tokį patį dizianą bei visus privalumus, kaip ir kaimynų portalai Latvijoje bei Estijoje.

 

Gal ir bus sunku susigaudyti iš pirmo žvilgsnio, kas iš esmės pasikeitė, tad pamažu tai pasiaiškinsime.

 

Dizainas

 

Pirmiausia visiškai atsinaujins portalo dizainas. Gal ir bus nesuprantamų dalykų, tačiau tai tik pradžioje. Reikės priprasti ir viską pamažu ištyrinėti. Tik tuomet suprasite, ar patogiau būti naujame Mamyčių klube.

 

Rubrikos

 

Senoje Mamyčių klubo versijoje driekėsi ilgas ilgas sąrašas rubrikų. Jo daugiau nebebus. Atsinaujinusiame portale bus tik šešios pagrindinės rubrikos: Naujienos, Nėštumas, Naujagimis, Mažylis, Ikimokyklinukas ir Moterų klubas.

 

Žinoma, liks TV, Forumas ir Fotoblogai (bus pačiame portalo viršuje).

 

Forumas

 

Forumas su visais savo pranešimais matysis pagrindiniame portalo puslapyje. Kai pradėsite juo naudotis, viskas bus aiškiau.

 

Naudojimosi taisyklės

 

Keičiasi portalo dizainas, o kartu ir naudojimosi bei buvimo jame taisyklės. Mes labai prašysime jas perskaityti ir laikytis.

 

Tekstų/straipsnių įkėlimas

 

Pasikeis tekstų įkėlimo forma. Detaliau paaiškinsime ir parodysime vėliau fotobloge.

 

DĖMESIO! Atsinaujinusiame portale visus jūsų straipsnius įkels ne redakcija – visi jūsų atsiųsti tekstai automatiškai pasirodys portale, t.y. kai tik jūs nusiųsite tekstą su nuotraukomis – jis iškart pasimatys www.mamyciuklubas.lt

 

Taigi, didelis pliusas, kad jums nebereikės laukti, kol redakcija įkels jūsų straipsnius, jūs galėsite pačios reguliuoti laiką, kada jūsų reportažas ar kitas tekstas pasirodys MK. Tačiau nuo šiol turėsite prisiimti didesnę atsakomybę – turėsite atidžiau sekti, ką ir kaip rašote (būtinai rašyti lietuviškais rašmenims, stebėti, kad nebūtų gramatinių klaidų).

 

Fotoblogai

 

Naujame MK portale fotoblogai jau nebebus įkeliami per atskirą mygtuką. Juos galėsite kurti ir įkelti tokiu pačiu principu, kaip ir savo tekstus į pagrindinį Mamyčių klubo puslapį. Tik reikės pažymėti, kad norite įkelti fotoblogą, o ne straipsnį. Kaip tai padaryti, mes viską vėliau paaiškinsime.

 

Paieška

 

Surasti ką nors senojoje portalo versijoje buvo sunkoka. Atnaujintoje svetainėje paieška veiks žymiau efektyviau.

 

Permainos – tik į gera!

 

Suprantame, kad pačioje pradžioje reikės priprasti prie atsinaujinusio Mamyčių klubo. Bus sunkumų, tačiau mes juk būsime šalia ir galėsite klausti visko, kas neaišku. Gal kažkas nepatiks, nes visada norisi likti prie to, kas įprasta, tačiau permainos – tik į gera.

 

Labai lauksime jūsų atsiliepimų ir nuomonių!

 

Atminkite, kad viską darome tik dėl jūsų!

 

Mamyčių klubo kūrybinė komanda

 

29. May 2013, 20:02

o kodėl?

29. May 2013, 18:34

na mano nestumo dienorascio nebus

29. May 2013, 17:50

ai tai dar nera taip jau blogai viskas 😀

29. May 2013, 17:15

Taip, visa tai bus kontroliuojama - visus tokius tekstus, jei jų bus, iškart perkelsime į forumą, tik negalėsime nieko pataisyt. Jei bus nekorektiškų tekstų, juos tiesiog pašalinsime.

29. May 2013, 16:26

ir manau visi tokie klausymai bus keliami i pagrindini puslapi.manau geriau kai kazkas kontroliuoja ka keliam

29. May 2013, 16:22

aha man irgi idomu ar nebus taip kad bus kaip forumas, kai pvz naujos mamytes prikels ivairiausiu klausimu, i kuriuos atsakymu tikrai forume rasti imanoma ir taip kasdien po tema pvz " ar as nescia, ar galima ar negalima ir t.t. ir pan."?

29. May 2013, 13:17

ir kada pasirodys šios naujovės? 😀

29. May 2013, 12:31

ar netaps pagrindinis puslapis kaip didelis bendras forumas?

29. May 2013, 12:26

Ne, Živilė, jau nebus galima nieko koreguoti - viskas turi būti paruošta iš pirmo karto. Geriau dešimt kartų perskaityti, po to siųsti tekstą 😀

29. May 2013, 11:53

Nieko, Deimante, nenusimink - viskas bus gerai. Viskas tik į gera 😀

neri neri 29. May 2013, 11:48

bus įdomu ,teks pratintis prie naujo 😃 nes ten labai daug visko viename ,o kas dėl rašymo ,tai man ,kaip ir Živilei ,niekada nebuvo problema 😀

29. May 2013, 11:46

Kelios gramatinės klaidos nėra baisu, bet ir jų mes jau nebegalėsime pataisyti nes viską, ką įkelsite per savo profilį, iškart tekstai atsidurs pagrindiniame MK puslapyje (galėsite pasirinkti datą ir laiką, kada jie pasirodys) arba jei pažymėsite Forumas, Fotoblogas -atitinkamai ten ir nukeliaus. Tik jeigu jūsų atsiųsti tekstai bus visai be lietuviško raidyno - juos stengsimės nukreipti į Forumą kad pagrindiniame puslapyje nebadytų akių 😀

29. May 2013, 11:33

redaguotum ir ikeltum 😀

29. May 2013, 11:32

tai zivile gal pirma teksta tau siusti 😀 ?

29. May 2013, 10:01

man buvo geriau kai ikelus teksta pirmiausia paredaguodavo redakcija.klaidu darom visi.prasydes nemazai nerisliu tekstu su klaidomis.kaikurios mamytes neberasys blogu.pvz as galvojau rasyti netumo bloga bet neberasysiu vien todel kad pas mane yra prancuzu klaviatura (be lietuvisku raidziu) o tai reiskia mano tekstas bus ne pagal taisykles-netinkamas

29. May 2013, 10:00

Na aišku 👍 Išbandysim ir priprasim 😀

29. May 2013, 09:58

Roberta, bus. Dabar viskas bus kitaip. Galėsite po viena rubrika pagrindine pasirinkti taip vadinamus tagus - subrubrikas. Kai galėsite realiai išbandyti - viskas bus aiškiau. O kol kas galite pažiūrėti pas rusus ir latvius kaip tai atrodo. Neišsigąskite jei kas neaišku - viskas po truputį. Mums irgi viskas pradžioje buvo painu. Kol kas visos senos temos tiek iš pagrindinio psl, tiek iš forumo ir fotoblogų keliamos į naująją svetainę, tad gali šiek tiek užtrukti bet neilgai.

29. May 2013, 09:53

Šaunūs pokyčiai 👍 Tik įdomu, jei liks pagrindinės temos, tai nebeliks potemių ? Išvis viso sąrašo neliks ar kaip ? 😀

29. May 2013, 09:48

Taip. Živile, didelis privalumas 😀 Nuo šiol visos turėsite rašyti be klaidų 😀

29. May 2013, 09:42

🌷 🌷