Dvi dienos ir laiko mažėjimas

Dvi dienos ir laiko mažėjimas

25. Oct 2013, 14:59

Sveikos,

praėjo dvi dienelės kai nepasidalinau ką gi nuveikėme su dukryte. Trečiadienio rytas prasidėjo 9 valandą. Su Aurėja vartėmės lovoj, bučiavau, mylavau,pasakojau. Pabendravusios lovoje pasikeitėm pampersus ir ėjome valgyti rytinės košės, kuri tapo mūsų ryto tradicija.

20131025142319-44376.jpg

Po valandėlės dukrelė užmigo ir miegojo 2 valandas,todėl turėjau laiko pradėti ruošti pietus,bei šiek tiek apsitvarkyti. Pabudus Aurytei pakeičiau pampersus ir pradėjome mankštelę ant kamuolio. Pasimanštinusios ir pakrykštavusios ėjome valgyti košės ir gerti ramunėlių arbatėlės. Ši veikla užtruko 1 valandą.

20131025142600-26587.jpg

Dukrytei pavalgius pasiėmėm žaisliukus ir žaidėmė su jais. Žaidimas buvo daugiau mano nei jos,kadangi aš jai barškinaus įvairiausiais žaisliukais ir vis įjungdavau kokį šnekantį meškutį. Vos tik nusibodo žaisliukai pasiėmėm knygą apie Mikę Pūkuotuką. Knygą skaitėmė daugiau burnyte nei versdamos puslapius. Šia veikla užsimėme 1 valandą. 

Iš darbo grįžus vyrui ruošėmės važiuoti į miestą. Mūsų pasiruošimas užtruko nei daug nei mažai TIK 20 minučių.

20131025143140-60377.jpg

Kadangi į miestą važiavome, nes reikalų turėjome mes,o ne dėl dukrytės šio laiko neskaičiuoju. Kelionės metu dukrytė miegojo. Užsukau į vaikiškų drabužių parduotuvę pasidairyti drabužėlių dukrytei, tačiau po 5 minučių praleistų joje išėjau, nutarus jog visgi pigiau bus užsisakyti internetu. Grįžus namo dukrytė pavalgė ir buvo perduota į tėvelio rankas, nes kad ir kokia tobula mama stengčiausi būti, bet man reikėjo poros valandėlių tik sau. Atėjus vakarui nuėjome išmaudyti dukrytės. Kadangi man vienai sunkoka išmaudyti ją kai ji įvaldžiusi plaukimo meną :) Vyras paruošė vonią ir laukė kol galės paduoti rankšluostį. Mūsų maudynės ir masažiukai su aliejais užtruko 1 valandą. Ir po 20 minučių dukrytė jau buvo miego karalystėj. 

Ketvirtadienio rytas kaip įprasta prasidėjo 8 valandą. Vėl mylavomės,bučiavomės, vartaliojomės. Pastebėjau kokia užsispyrusi yra mano dukrytė. Vertėsi kelis kartus ant pilvo,bet vis nepavykdavo ir ji nenuleido rankų kaip tą padarytume mes suaugę,o vertėsi kol vistiek pavyko. Ir iš kur pas tą vaiką tiek užsispyrimo? Pavalgėme rytinės košės ir atsigėrėme arbatėlės. Visiems ryto ritualams užtrukome 1 valandą ir 30 minučių. Dukrytė užmigo,aš vėl sukausi kaip bitė, bet deja maisto nespėjau pagaminti,o dukrytė jau buvo pabudusi. Neturėjau kitos išeities kaip neštis dukrytė į virtuvę ir gaminti valgyti kalbindama ją. Padarius pietus pažaidėm su žaisliukais.

20131025144750-70955.jpg

Kadangi dukrytei labai įdomi mūsų katė, pakviečiau,kad galėtų paglostyti. Deja, jos glostymas pavirto ragavimu, o ir katei pabodo būti tąsomai ir ji pabėjo. Grįžus tėčiui, mes apsirengėme ir išvažiavome pasivaikščioti į parką. Pasivaikščiojimas ir katės glostymai užtruko 2 valandas ir 30 minučių. Grįžus Aurėja pavalgė, patrypčiojo ant tėvelio kelių ir užmigo. Apsidžiaugėme,kad jau miegos nakties miegelio,bet deja...Po valandėlės dukrelė pabudo ir teko tėveliui būti klaunu ir žaisti bei juokinti ją,nes miegučio ji visai nenorėjo. Vargais negalais,po 2 valandų nešiojimo,dainelių dainavimo, supavimo, muzikelių grojimo ji užmigo.

Taigi tokios buvo mūsų dvi dienos. Šiek tiek nusivyliau kaip mama,kad laikas vaikui sumažėjo, bet iš kitos pusės džiaugiuosi,kad išėjo suderinti ir bendravimą su dukra ir reikalų tvarkymą. 

Iki rytojaus :)

Ugnė

P.S. Trečiadienį 4valandos 20 minučių

Ketvirtadienį 6 valandos. (Bet diena buvo ilgesnė nei įprasta).

25. Oct 2013, 15:48

Mes dziaugiames sia padauza 😀 greit bus daugiau tokiu,ir kate dukrytes neskriaudzia kuo stebiuosi

25. Oct 2013, 15:13

oje mano tevai tokios kates neseniai neteko 😀 na typ top isvaizda 😀