Drėgnos servetėlės Huggies® Soft Skin - mamoms, kurios savo mažyliams nori kuo geriausio!

Drėgnos servetėlės Huggies® Soft Skin - mamoms, kurios savo mažyliams nori kuo geriausio!

15. Apr 2013, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas


Huggies® gamina ne tik sauskelnes, bet ir drėgnas servetėles. Jų yra visokiausių. Šiandien jus supažindinme su drėgnomis servetėlėmis Huggies® Soft Skin.

2

 

Unikaliomis šias servetėles daro jų ypatinga sudėtis: jose yra 65% biologinio pluošto, 98% - išgryninto vandens, servetėlėse taip pat yra taukmedžio sviesto, kuris naudojamas natūralioje kosmetikoje, o dabar - ir mažylių odos priežiūroje.

 

Taukmedžio sviestas, kuriame yra vitaminų A, E ir F, minkština odą, saugo nuo įvairių dirginimų, kas labai svarbu vaiko odos priežiūroje.

 

 

 

Kaip Mamyčių klubo mamos vertina drėgnas servetėles Huggies® Soft Skin:

 

Robke:

 

HUGGIES SOFT SKIN – šios servetėlės patinka, nes malonaus kvapo ir jos tinka ne tik mažiukui, bet ir man, kadangi yra kiek „riebesnės“, tai ir makiažui labai tinka valyti.

 

Kristinalt:

 

Man labiausiai patinka Huggies Soft Skin, nes jos labai labai skaniai kvepia. Patinka ir man, ir mano vaikučiui.

 

Ievuliukas:  

 

Smagiojo valgymo metu Lukas tampa žavingu murziuku, tačiau mums jokie nešvarumai nebaisūs, nes "po ranka" mama visada turi HUGGIES SOFT SKIN servetėlių, kurios labai gardžiai kvepia...

 

Giedra:

 

Geriausiai mums padeda nuvalyti pienelį ir visus nešvarumus – servetėlės Huggies soft skin.

 

Indre:

 

Huggies soft skin – nepamainomas daiktas mažylio priežiūrai, namuose ar išvykoje. Mums labai patinka, nes jos labai malonaus kvapo, be to, labai greitai ir gerai nuvalo visus nešvarumus, kai būname lauke, žaidžiame, iškylaujame.

 

 {fotoblog:1247}

Fotoblogų konkursas

Huggies ieško pagrindinio MK murziuko

 

3