Drėgnos servetėlės Huggies® Soft Skin mamoms, kurios nori mažyliui paties geriausio

Drėgnos servetėlės Huggies® Soft Skin mamoms, kurios nori mažyliui paties geriausio

15. Apr 2013, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Huggies®, kurdamas drėgnas servetėles, pagalvojo apie kiekvienos mamos skonį! Šiandien supažindinsime su drėgnomis servetėlėmis Huggies® Soft Skin.

 

Unikaliomis šias servetėles daro jų sudėtis: jose yra 65% biologinio pluošto, 98% - išgryninto vandens, taip pat yra taukmedžio sviesto, kuris seniai naudojamas natūralioje kosmetikoje, o dabar – ir vaikų kosmetikoje bei odos priežiūros priemonėse.

 

Taukmedžio sviestas, kuriame yra vitaminų A, E ir F, suminkština odą, saugo ją nuo dirginimų, sudrėkina ir atgaivina, o tai labai svarbu, rūpinantis mažylio odos priežiūra.

 

 


Kaip Mamyčių klubo mamytės vertina drėgnas servetėles Huggies® Soft Skin?

 

Kristute2:

Man patinka Soft skin, nes jos nedirgina mažylio odelės, natūraliai kvepia ir drėkina odą. Ypač patogu naudoti, išimant iš pakuotės, neplyšta, o tai man labai svarbu valant tiek savo, tiek vaiko rankas.

 

Monikka:

Man patinka Soft skin pagal kainos ir kokybės santykį, jos švelnios, neįkyraus kvapo ir minkštos, nes nemažai tiek pigių, tiek kitų garsių gamintojų servetėlės būna specifinio kvapo. Tad mes pasirinkom mums maloniausią variantą.

 

Dovillle:

Man svarbiausia, kad Soft skin nealergizuoja, man patinka jų kvapas, nusivalius rankas ar vaiko užpakaliuką, jos nedirgina vaikučio odos.

 

Laimute 23:

Soft skin gerai nuvalo, neturi stipraus aromato, neplyšta valant, patinka jų kvapas. Man dar jų patiko minkštumas, tvirtumas. Manau, kad jos tinkamiausios mums. Jau antrą sūnų auginu ir vis jas naudoju, kol kas be jų neradau nieko tinkamesnio. Jos mums geriausios!

 

*Mamyčių atsiliepimai iš Mamyčių klubo apklausos