Dėmesio naujokėms: kaip įkelti tekstą ir nuotraukas

Dėmesio naujokėms: kaip įkelti tekstą ir nuotraukas

01. Dec 2021, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sveikinu naujai prisijungusias mamas prie Mamyčių klubo rašančiųjų būrio. Patebėjau, kad ne visoms dar pavyksta įkelti tekstą ar nuotraukas - tai jos apvirsta, tai jas ne ten įkeliate. Tad štai keli patarimai:

1) Pirmiausia, žinoma, prisijungiate prie savo profilio

2) Dešiniame portalo kampe spaudžiate mygtuką

3) Pasirenkate jums tinkančią straipsnio kategoriją

4) Būtinai įrašote pavadinimą- antraštę

5) Pagrindinė nuotrauka, kurią pasirenkate iš savo kompiuterio ar telefono - turi būti HORIZONTALI (nes kitu atveju ją sistema apvers ant šono ar „aukštyn kojom")

6) Teksto laukelyje rašote savo tekstą ir berašant galite įterpti vieną kitą nuotrauką. Dėmesio! Nuotrauką į tekstą įkelsite paspaudę šią paveiksliuko ikonėlę

Toliau rašote tekstą - ir vėl galite įterpti nuotrauką - jų kiekis neribojamas. NUOTRAUKOS TEKSTE GALI BŪTI IR VERTIKALIOS, bet jei jos bus labai didelės apimties, gali ir neįsikelti arba apsiversti (na tuomet man parašykite - aš pataisysiu)

7) Daugelis keliate nuotraukas spausdami šį mygtuką 

ir tai, žinoma, paprasčiau, nes vienu metu galite pasirinkti kelias nuotraukas ir jos automatiškai įsikels (bet vertikaios vėl apsivers, o aš jau pataisyti nebegalėsiu, nes jos bus kaip foto albumas. Man asmeniškai smagiau skaityti straipsnį, kai į tekstą įsiterpia viena kita nuotrauka, jį papildo, o ne apačioje „guli vienoje krūvoje". Bet jūs galite rinktis!

8) Paskutinis žingsnis - dar viską atidžiai perskaitykite ir TIK TUOMET SPAUSKITE - IŠSAUGOTI (nes jau po to galimybės pataisyti nebebus). Ekstra atveju aš pataisysiu tol, kol įprasite ir išmoksite :)

SĖKMĖS!