DĖMESIO! Ieškome šeimų TV laidos "Mamyčių klubas" filmavimams naujajame sezone!

DĖMESIO! Ieškome šeimų TV laidos "Mamyčių klubas" filmavimams naujajame sezone!

10. Aug 2014, 09:59 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pamažu jau ruošiamės naujajam TV sezonui, kuris startuos rugsėjį. Tad pradedame paiešką mamų/tėvelių bei mažylių, norinčių ir galinčių dalyvauti reportažų filmavime įvairiomis temomis.

Štai tokioms temoms šiuo metu reikalingi herojai:

Žengiame pirmuosius žingsnelius

Laidos filmavimui ieškome šeimynos, kurioje mažylis jau ruošiasi žengti savo pirmuosius žingsnius, bet dar nebūtinai juos žengia. Tai ypatinga akimirka, tiesa? Įamžinkime ją gražiai...o mes atvažiuodami dar ir dovanų atvešime! :)

Valgome morkas

Morka, ne paslaptis, yra naudinga daržovė. Jei ji ant jūsų stalo dažna viešnia, jei jūs mėgstate ir mokate gaminti ką nors skanaus iš morkų, ką valgo visa šeimyna -  mes ieškome kaip tik jūsų.

Dovana gimus mažyliui 

Ar tikėjotės, gimus vaikeliui, gauti dovaną iš savo artimųjų...vyro? O gal mamos? O gal ne tik tikėjotės, bet iš tiesų ir buvote tokia nustebinta – pasidalinkite savo istorija bei atsiminimais su Mamyčių klubu.

Giriame vaikus 

Vaikus reikia girti. Tai turbūt neginčyjamas faktas. Klausimas kaip? Ar giriate savo vaikus? Ar tai įtakoja jų elgesį? Pasikalbėkime apie tai “Mamyčių klube”.

Klaidos, kurias daro jaunos mamos 

Sakoma, yra 5 klaidos, kurias daro jaunos mamos: 1. Daro viską pagal vadovėlį...2. Bando per greitai atsigauti…3. Apsikrauna nereikalingais daiktais….Pasidalinkite laidoje savo sąrašu, papildykite mūsiškį. Kokių klaidų daugiau nedarytumėte ir kitoms nerekomenduotumėte?

Jei norite dalyvauti bent vienoje iš šių temų ir esate iš Vilniaus bei jo apylinkių - rašykite MK laidos vedėjai Eglei Skrolytei: egle.skrolyte@gmail.com

Gerda_M Gerda_M 07. Aug 2014, 22:08

Butu idomu iamzinti pirmuosius Godos zingsnius ir papasakoti apie dovana, kuria gavau gimus dukrytei😉)