APKLAUSA baigta: paaiškėjo naujo LG NatureFresh šaldytuvo laimėtoja!!!

APKLAUSA baigta: paaiškėjo naujo LG NatureFresh šaldytuvo laimėtoja!!!

11. Oct 2019, 08:56 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

TOKIO PRIZO MAMYČIŲ KLUBE DAR NEBUVO!

Portalas „Mamyčių klubas“ ir „LG Electronics“ dėkoja, kad dalyvavote apklausoje ir prisidėjote prie tyrimo apie kasdienius šaldytuvo naudojimo įpročius. Šiandien išrinkome laimėtoją, kuris gauna vieną iš „LG Electronics“ prizų – šaldytuvą „NatureFresh“ LG GBB71PZDZN.

Konkurso laimėtojo paprašysime pasidalyti savo išsamiais įspūdžiais apie naujojo šaldytuvo naudojimą ir šaldytuvo nuotraukomis bei paskelbti Mamyčių klubo svetainėje.

Apie prizą

Naujasis LG šaldytuvas „NatureFresh“ taiko technologiją „DoorCooling⁺™“, kuri užtikrina dar tolygesnę vidinę temperatūrą ir, atšaldydama iki 32 %* greičiau, padeda maisto produktus ilgiau išlaikyti šviežius. Be to, šiuose šaldytuvuose įmontuotas inverterinis linijinis kompresorius – šis pažangus kompresorius užtikrina, kad šaldytuvas skleis 25 % mažesnį triukšmą ir bus tylesnis, palyginti su įprastiniais šaldytuvais. LG šaldytuvo „NatureFresh“ turi ilgiau išsaugoti jame laikomų šviežių produktų išvaizdą ir skonį. Tai įmanoma dėl technologijos „LINEARCooling™“, kuri kontroliuoja temperatūros svyravimą šaldytuve ir užtikrina, kad produktai ilgiau išliks švieži.

Taikant naujausias technologijas, įskaitant šaldytuvų tobulinimą, programėlė „SmartThinQ“ leidžia nuotoliniu būdu keisti šaldytuvo temperatūros nuostatas, todėl, jums parvykus į namus, šaldytuve jau būna pageidautina temperatūra. 

LAIMĖTOJA IŠRINKTA LOTERIJOS BŪDU->> žiūrėkite VIDEO 

sraigiukas sraigiukas 11. Oct 2019, 15:06

Sveikinimai laimėtojai