Dalyvauk socialinėje akcijoje, renkant kūdikio kraitelį! Pasidalink savo šiluma!

24. Jan 2017, 14:37 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Besilaukiant kūdikio mus apninka daugybę minčių ir neaiškumų, kaip bus toliau, tačiau žinome, kad visuomet mylėsime savo vaiką ir, žinoma, susidorosime su visais sunkumais ir kliūtimis.

Mes "Mamyčių klube" norime, kad kiekvienas vaikas, gyvenantis Lietuvoje, būtų mylimas, kad kiekvieną mažylį laikytume savu, o ne svetimu.

Todėl mes nutarėme surengti labdaringą akciją "Pasidalink meile!", kurios metu kiekviena šeima, su meile rinkusi kraitelį savo kūdikiui, galėtų dalį drabužėlių ir kitų daiktelių skirti nepasiturinčioms mamoms, įdėjus kraitelius į specialias Mamyčių klubo dėžutes.

Šios Kūdikio kraitelio dėžutės bus skirtos gimdymo įstaigoms, į kurias atvyksta moterys, neturinčios net būtiniausių daiktų savo kūdikiui - drabužėlių, antklodėlių, vokelių, sauskelnių, higienos reikmenų ir kt. 

20170124120043-39422.jpg

Mes tikime šia idėja, nes pasaulyje yra ne viena šalis, kuriose tokios dėžutės renkamos jau daugelį metų, tokiu būdu pasirūpinant nepasiturinčių šeimų užgimusiais mažyliais.

Priežasčių, kodėl būsimos mamos arba mamos su kūdikiais patenka į Krizių centrus, skirtingos, tačiau dažnai tai susiję su materialine padėtimi - neretai atlyginimas labai mažas, tad išgyventi vienai su mažyliu itin sunku.

20170124120329-11532.jpg

Mes papasakosime, kaip kiekvienas iš jūsų galėsite prisidėti prie labdaringos socialinės akcijos, todėl sekite naujienas portale ir MK laidoje. Mes tikime, kad kartu galime nuveikti gerus darbus!

Фото: dreamstime.com

SOCIALINĖS-LABDARINGOS AKCIJOS PRADŽIA JAU VISAI NETRUKUS!

P.S. Bet jūs jau dabar galite atrinkti savo išaugtus kūdikių drabužėlius ir kitus daiktelius, kurie yra labai geros kokybės! Dėkojame!

lingud lingud 24. Feb 2017, 06:50

Tikrai prisidesiu. O kaip tiems, kurie gyvena ne Vilniuje?

floryte floryte 24. Jan 2017, 17:17

Žinoma, prisijungsime! Lauksime detalesnių nurodymų😀

Gerda, ačiū 😉

Gerda_M Gerda_M 24. Jan 2017, 13:38

mielai pasidalinčiau!