KONKURSAS: Dalinkis savo patarimais, kaip gydyti druska, ir laimėk prizus!

KONKURSAS: Dalinkis savo patarimais, kaip gydyti druska, ir laimėk prizus!

28. Oct 2013, 07:59 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Eglė Skrolytė laidoje "Mamyčių klubas" kalbėjo apie druskos teikiamą naudą. Žinoma, maiste jos reikia vartoti kiek įmanoma mažiau, bet štai ligos atveju - galime griebti iškart. 

Tikime, kad druska sergant gali tikrai padėti ir kviečiame tave pasidalinti savo receptų, kurį įtariame naudojo ne tik mama, bet ir močiutė!

Iki pirmadienio 15 val. rašykite KAIP GYDYTIS DRUSKA ir vieną įdomiausią patarimą apdovanosime knyga ir firminiu "Mamyčių klubo" puodeliu! 

kodelcia kodelcia 27. Oct 2013, 22:13

mes druska peršalimo ligas gydomės tradiciškai: pokarštyje, pasūdytame vandenyje mirkome kojas, po to mauname kojines ir šildome po apklotais. Labai veiksminga ir slogai atsiradus, ir kosėt pradėjus ir prastai besijaučiant.

O štai dar druską kartą arba du per mėnesį naudoju plaukams stiprinti taip: porą šaukštų joduotos druskos sumaišau su 3-4 šaukštais alyvuogių aliejaus, palaikau keletą minučių, kad druska aptirptų, o tada tą pasigamintą masę (kaukę) įtrinu į plaukus ir galvos odą (svarbu, kad odoje nebūtų žaizdelių, nes gali graužti), palaikau 10 minučių ir nuplaunu šiltu vandeniu ir šampūnu. Plaukai mažiau slenka ir atrodo sveikesni.

26. Oct 2013, 17:58

zemiau blogai parasiau taisau-----
Tada paimti valgamosios sodos , rankomis ismuiloti muila, kad butu putos, tuos putos sumaisyti su SODA ir kiekviena spuoga, bet tik spuoga, ne visa veida, padengti situo tepalu, jis isdzius, galima laikyti visa nakti, ryte jau po pirmo karto pamatysit rezultata!

26. Oct 2013, 17:56

O tik apie persalimo lygas gydima galima rasyti? nes zinau puiku recepta, kaip isgydyti spuogus, labai greitai. Jei jus kankina spuogai ant veido, reikia paimti druskos, sudrekinti veida su vandeniu, druska istrinti visa veida, ypac kur spuogai, nuplauti, tada paimti muila ,patrinti rankose ir putomis padengti veida, palaikit apie minute, nuplaut. Nusluostyti veida, pasiteplioti kremu. Tada paimti valgamosios druskos, rankomis ismuiloti muila, kad butu putos, tuos putos sumaisyti su muilu ir kiekviena spuoga, bet tik spuoga, ne visa veida, padengti situo tepalu, jis isdzius, galima laikyti visa nakti, ryte jau po pirmo karto pamatysit rezultata! Visada taip darau, kai pamatau ant veido spuoga😀

26. Oct 2013, 13:05

as skaudancia gerklyte siulau skalauti su vandeniu ir druska, laaaaabai padeda, per abu nestumus taip dariau, ir vaistu jokiu neprireike rimtesniu, o slogyte ir gydziau praplaudama nosyte vandens ir druskos tirpaliuku. labai veiksminga drusko sildymai skaudant gerklei ar kosint - krutine ar pacia gerkle, o skaudant nugarai- juosmeni. Taip pat darom inhaliacijas su druskos tirpalu.