Neketinu būti abejinga, kai niokojamas darželio turtas

Neketinu būti abejinga, kai niokojamas darželio turtas

26. Aug 2014, 21:02

Gyvenu name priešais darželį, kurį lanko mano dukrelės. Jame stovi vaikų mėgstamas skardinis trukinukas. Maža To, kad į darželio teritoriją užeina šiukšlintojai, šuniukų vedžiotojai. Tai pasitaiko dar ir niokotojai, kuriems užkliūna ir traukinukas.

Taigi ir šįsyk vaikinukų kompanijai užkliuvo traukinukas. Keturiese liejo energijos perteklių ir nugriovę traukinuką Jį lamdė kaip įmanydami. Paskambinau į policiją pasiklausiau, ką Tokiu atveju daryti. Pasakė jog laukčiau ekipažo prie darželio. Nufotografavau energiją išliejusią ant traukinuko kompaniją ir persikėlusią siautėti ant kitų darželio objektų.

Buvau pastebėta ir kaip belieka tikėtis. Išsilakstė. Nurodžiau policijai kur Jie yra ( kurioj laiptinėj ). Parodžiau "sugautų" vaikinukų veidus. Ir ką. Darželio teritorija ne mano asmeninė. Turiu kreiptis į darželio valdžią o valdžia į policiją dėl Jų turto. 

Tai tik nors tiek, kad vaikinukai matė, kad atvažiavo policija. Gal aprims. O man teks fotoaparatą nešiotis visada su savimi.

Neketinu būt abejinga.

sraigiukas sraigiukas 29. Aug 2014, 13:59

respect

kodelcia kodelcia 27. Aug 2014, 14:08

šaunuolė mamyte 🌷 šiais laikais labai trūksta pilietiškumo mumyse, supratimo, kad bendras turtas turi būti saugomas, puoselėjamas, o ne niokojamas

26. Aug 2014, 22:53 Vinga

Deja tikėjausi geresnio rezultato. Truputuką mane pristabdė. Vietoj To galėjo bent perspėti nors žodiškai jaunimėlį. Suprantu policijos sugaištas laikas. Bet ir visi aplinkui abejingi. Juk mato pro langus kas vyksta. Ir vaikinukų šeimas žino. Nejau sunku tėvams pranešti. Nemalonu. Bijo. O po to ir į gatvę išeit baisu ir savuos namuos baisu. Abejingi ...

26. Aug 2014, 22:42

👍