Audra Anglijoje - ar nebijote dėl savo esančių ten?

28. Oct 2013, 14:58 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Pirmadienio rytą prasidėjusi St.Jude audra Didžiojoje Britanijoje jau pražudė keturis žmones. Spėjama, jog ji bus viena didžiausių per pastaruosius dešimt metų. 

Turbūt kiekvienoje šeimoje yra giminaičių, ieškančių laimės būtent šioje šalyje. Tikimės, jog susisiekėte su jais ir jiems viskas gerai. 

Šiuo metu ten sutrikęs bet koks transportas - neskrenda lėktuvai, nevažiuoja traukiniai. Tūkstančiai žmonių neteko būsto ir dar daugiau gyvena kol kas be elektros.

Audra keliauja link Šiaurės Prancūzijos ir Danijoje. Kol kas Lietuvos meteorologų tarnyba neįspėja apie galimą pavojų Lietuvai, tik skelbiama jog naktį pietvakarių vėjo gūsiai daug kur sustiprės iki 16-21 m/s, kai kur vakariniuose rajonuose iki 26 m/s. Rytoj dieną vėjas rims, bet kai kur vis dar bus stiprūs gūsiai. 

Apačioje BBC vaizdai iš audros.

28. Oct 2013, 18:53

Pas mus 3lygio is 4 pavojus,bet nera jokios audros,nes mes vidurio Anglijoje. Pas mus tik vejas stipreja ir lyt pradejo. Kitur isties baisu. Daug zmoniu be elektros,tikiuosi mum elektra nedinks,nes viskas elektra naudojama,net valgyt nepasidarytume.