Bilietus visai šeimai į Vytauto V.Landsbergio koncertą Kaune laimi...

07. Mar 2014, 16:50 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Vieni iš mūsų užaugę nori būti lakūnais, kiti aktoriais, treti dar kažkuo. Vytautas V. Lansbergis nuo pat vaikystės buvo maksimalistas, baigęs vaikų darželį norėjo būti zoologijos sodo direktoriumi tam, kad galėtų paleisti visus gyvūnus į laisvę. Tuo metu dar nesuprato, kaip atrodytų liūtai ir panteros laisvėje, tačiau bėgant metams maksimalizmas neišblėso.

Vytautas V. Lansbergis yra sukūręs daugiau nei trisdešimt kino filmų, septynias pjeses ir nemažai eilėraščių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Menininkas turintis gebėjimą savo kūrybą perteikti pačiais įvairiausiais būdais, gerbėjų itin mylimas kaip atlikėjas.

V.V. Landsbergis - bardas, kurio koncertai panašūs į spektaklius, jų metu menininkas tarp atliekamų dainų (“O žvaigždė puodynėj”, „Tupi pievoje lėktuvas“, “O jeigu aš numirčiau ir kt.) įterpia ir savo kurtų pasakų motyvus. O pasakų kūrėjas yra parašęs tikrai daug, vienos geriausių ir žinomiausių “Rudnosiuko istorijos”, "Arklio Dominyko meilė", „Pelytė Zita“ ir kt.

Vyatutas V. Landsbergis taip pat gerai žinomas kaip filmų režisierius, sukūręs tokius vaidybinius ir dokumentinius filmus, kaip “Jono Meko antalogija”, “Sabas”, "Visa teisybė apie mano tėvą", "Jonukas ir Grytutė" bei daugybę kitų. Neseniai Lietuvoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose kūrėjas pristatė naujausią savo filmą apie partizanus “Trispalvis”.

Taip pat Vytautas V. Landsbergis yra spektaklių vaikams ir suaugusiems režisierius, ("Pasaka apie Dievo vaikelį", "Briedis Eugenijus" ir kt.) daugiau nei dvidešimt jų pasirodė įvairių teatrų scenose.

Kovo 13 d. 19 val. Kauno Renginių oazės scenoje įvyks koncertas, panašus į spektaklį!

Atlikėjas žada spontanišką bei niekur neregėtą vakarą su laiko patikrintomis dainomis bei supažindins klausytojus su neseniai išleista penktąja „Rudnosiuko istorijos“ knyga. „Išėjo subrendęs, įmitęs naujų mitų, pastorėjęs ir dar labiau surudnosiukėjęs. Galėčiau teigti, kad dabar tai jau visiškas Rudnosiukas“, – atskleidė Vytautas V. Landsbergis.

20140305160628-87016.jpg

Bilietus visai šeimai į šį koncertą įteikiame mamai RASMYTE!

P.S. Parašykite savo vardą, pavardę ir tel. redakcija@mamyciuklubas.lt ir mes pranešime, kaip kvietimus atsiimti.

tifer tifer 07. Mar 2014, 14:50

hmmm,bandžiau prisiminti.ir neprisiminiau,nebuvom visa šeima jokiam koncerte.aš apskritai neatsimenu kada teatre ar koncerte buvau☺☺☺

rasmyte rasmyte 05. Mar 2014, 16:58

Koncerte dar niekada nebuvome, buvome tik kalėdiniame spektakliuke. Tai buvo pirmas kartas, kai visa šeima apsilankėme renginyje (sūnui 1m. ir 8men.). Spektalkliukas vaikui labai patiko, todėl labai norėtumėme į šį koncertą (gyvename Kaune netoli Renginių oazės).