Aštuonetuko motina nekenčia savo vaikų

Aštuonetuko motina nekenčia savo vaikų

03. Jul 2011, 00:00

 

„Aš nekenčiu savo aštuonetuko, jie pasibjaurėtini, – pareiškė keturiolika vaikų auginanti mama Nadya Suleman žurnalui InTouch. - Mano šeši vyresni vaikai tikri gyvuliai, kurie tampa vis labiau nekontroliuojami, nes man nėra laiko su jais užsiimti“.

 

N.Suleman tvirtino svajonę turėti didelę šeimą tapus didžiausiu jos košmaru ir tikino esanti priversta neapsakomai kamuotis, kad pasirūpintų tokia didele šeima.

 

Moteris pasakojo viską dar pakenčianti tik todėl, kad kartais atranda laiko viena užsirakinti vonioje ir išsiverkti, po to jai gerokai palengvėja. Ji taip pat pridūrė ne kartą svarsčiusi galimybę nusižudyti.

 

Kiek vėliau N.Suleman bandė tikinti žurnalistus tebemylinti savo atžalas, tačiau pripažino, jog jei galėtų pakeisti praeitį, niekuomet negimdytų. Myliu juos, bet taip norėčiau, kad nė vienas jų man niekuomet nebūtų gimęs, aiškino moteris.

 

Keturiolikos vaikų motina šiuo metu turi didelių finansinių problemų: nors moteris su atžalomis iki šiol tebegyvena ankstesniame šeimos išsimokėtinai įsigytame būste La Hambros mieste, Kalifornijoje, dėl nesumokėtų mokesčių ji turėjo išsikelti iš buto dar praėjusiais metais. Vis dėlto atrodo, jog būstą Nadyos tėvui Edui Doudui pardavusio vyruko kantrybė trūko – neseniai jis prasitarė ketinąs imtis rimtesnių priemonių įsiskolinusiai moteriai bei jos vaikams iškeldinti.

 

N.Suleman šiuo metu niekur nedirba, vienintelės jos pajamos yra valstybės mokamos pašalpos, tačiau tikėtina, jog artimiausiu metu moteris sulauks geresnių laikų, mat neseniai ji sutiko tapti „HDNet“ kabelinės televizijos realybės šou dalyve. „Celebridate“ pavadintame realybės šou siekiama suvesti vietos pramogų pasaulio garsenybes.

 

Moteris, išgarsėjusi po to, kai vienu metu pagimdė aštuonis sveikus mažylius, žurnalistams pasakojo, jog niekuomet anksčiau nebuvo užmezgusi rimtų santykių, taigi dalyvavimas tokio pobūdžio projekte jai esantis nemenkas išbandymas. 

TVNET 

04. Jul 2011, 11:54

O as ja suprantu, kad nejaucia meiles savo vaikaims. Vaikai turi gimti is meiles, na bent jau kokiu nors jausmu kurie uzsimezga tarp dvieju zmoniu. Na o kaip vaikai gali buti mylimi is kolbos, ne daugiau kaip uogiene, kol valgai skanu, saldu, bet su kiekvienu dar vienu uogienes saukstu ji pradeda nuo saldumo slyksteti. ☹
Auginu sesis vaikus. Negaliu sakyti , kad nepavargstu ar jie manes neisveda is kantrybes ☹ visko buna, ypac sunkiau su vyresniokais "mazi vaikai mazi vargai" 😀. Buna, kad ir man tenka paverkti, bet negaleciau niekada pasakyti , kad savo atzalu nekenciu ar nemyliu. Visi jie man mylimi tik , kad as parvarkstu tai faktas. Rupesciu uztenka,bet mamos sirdis plati ir visokius "zbitkus" atleidi,juk jie tik vaikai. Ir mes klystam !
As jos nesuprantu!!!!

03. Jul 2011, 22:01

bet jis vis tiek nenormali kazkokia 😀 pavargt normalu,bet taip reiksti antijausmus savo vaikams..nu ka as zinau

03. Jul 2011, 17:26

...nu tikrai...siai moteriskei reiktu bent poros aukliu.....

03. Jul 2011, 17:03

mes auginame viena,pradedam svajot apie antra o as vis susimastau ar nebus man sunku,nes buna kad pavargstu nuo rutinos,bunu neissimiegojusi,dar jei nesveika ar su vyru susipykstu o cia sedziu viena ir eina is paskos zyziantis vaikas...truksta kantrybe,supykstu,aprekiu o poto verkiu apsikabinus,nes suprantu kad vargsas mano vaikelis nekaltas kad mama paargus o jam tarkim skaudziai dygsta dantukai...o cia tiek vaiku prisigimdyt ir galvot kad viskas bus lengva...naivu taip galvot.vaikus augint yra sunku net siu laiku moderniam pasauly,p ka jau kalbet apie 14

03. Jul 2011, 15:06

Sunku vaiku tiek auginti, tai faktas...bet gi, pries tai jau turejo 6 vaikus, mate kad nelengva, o pasigimde dar 8, kazkaip man toks ispudis ir is ankstesniu straispniu apie ja, kad ji viska dare tik del populiarumo, reklamos.

03. Jul 2011, 12:49

Is tiesu, kazin ar ji dar gali rupintis savo mazyliais, kai sitiek pagiezos is mamos lupu... Tikrai reikejo anxciau galvoti, o ne dar 8 gimdyt. Nors kadais mamos gimdydavo po 10 vaiku, juos augino, dar plius darzus, gyvulius priziuredavo, vyru pasirupindavo, begales namu ruosos darbu atlikdavo, plius apskalbt tiek vaiku tai irgi ne juokas, nes tokio dalyko kaip skalb. masina tikrai nebuvo! Ir visvien, tikriausiai reta arba nei viena mama sitaip nebutu pareiskusi, kad TIK vaikai jai apkartino gyvenima! Nors ka ten apkartino, paskaicius sita straipsni tai atrodo, kad jie jai ji tiesiog sugriove!

03. Jul 2011, 12:39

Šiai moteriai reikia psichologinės pagalbos, po tokių jos pasisakymų susimąstyčiau ar ji gali dar rūpintis savo vaikais 😕

blogietee blogietee 03. Jul 2011, 11:43

nu ką parašysi apie jį, kaip jis stiklinė kolba 😃

03. Jul 2011, 11:28

kazin,kodel apie jos vyra ar vyrus ar tu vaikuciu tevus nieko neraso? 😉

03. Jul 2011, 11:20

tai kam reikejo sitiek vaiku daryti? kaip supratau pirma karta 6 paskui 8 po dirbtinio apvaisinimo susilaukia, tai kai turejo 6 dar nesuprato, kad sunku su vaikais? proto neturi o paskui verkia,atsiprasant

laurora laurora 03. Jul 2011, 10:24

pritariu virginijai. buna, kad nuo 1 vaiko pavargsti, nuo tos pacios rutinos tampi irzli, o cia ir finansines problemos, ir sitiek vaiku - visas darzelis! o juk tikrame darzelyje aukletojos ne kiaura para priziuri grupe ir atostogu iseina, o cia tiesiog zmogus nebegali nei fiziskai, nei moraliskai atlaikyti

03. Jul 2011, 07:52

Koks skirtumas,is megintuvelio,ar ne...Pati isnesiojo,pati pagimde.Tiesiog moteriai nera kaip,matyt is finansiniu problemu,rasti,kas padetu priziureti vaikucius.Nes tiek auginant vaiku,butina visa laika papildoma pagalba,kad "nevaziuotu stogas".Mama tiesiog visiskai issekusi.

blogietee blogietee 03. Jul 2011, 00:32

taigi rašo, kad visi iš mėgintuvėlio 😉

03. Jul 2011, 00:16

Nieko sau mama, o kur tetis?