Ar turime narsių vaikų? Vienam iš jų įteiksime knygutę apie narsuolius!

25. Oct 2013, 08:24 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kai negali dūkti lauke, tuomet geriausiai skaityti knygas! Todėl toliau draugaujame su leidykla "Nieko rimto" ir pristatome labai dviprasmišku pavadinimu knygutę "Narsuoliai irgi bijo".

Ar žinojote, kad net patys didžiausi narsuoliai kartais bijo? Tėtis išbąla vos išvydęs švirkštą. Mama ima klykti pamačiusi gyvatę. Teta Kata baisiai nenori, kad kas sužinotų: ji bijo audros.
O tikriems narsuoliams tokie nemalonumai – nė motais, nes jie pasitiki savo vaizduote, savimi pačiais ir artimųjų meile. Ir kiekvienas yra narsiausias didvyris, turintis stebuklingų galių. 

Tikrai tikrai! Visos mergaitės ir berniukai yra tokie. Tačiau kartais – nežinia kodėl – tos nepaprastos galios tarsi garuote išgaruoja... O tada belieka griebtis ypatingų priemonių. 

Parašykite komentaruose iki penktadienio, spalio 25 dienos 10 val. KOKĮ NARSIAUSIĄ DALYKĄ JŪSŲ MAŽYLIS PADARĖ (gal drąsiai ėjo skiepytis, o gal narsiai iškentė dėdės jubiliejų) ir leidyklos išrinktam laimėtojui įteiksime šią knygutę!

pypse pypse 23. Oct 2013, 20:56 gintarep

ohoho hahah 😀)))))))
o jatus, negaliu nesijuokti😀) jei ne foto būčiau nepatikėjusi😀)
bet čia mamos kūribiškumas ir vaiko😀 ar drąsa pačiam tampti stilistu?😀) vajatus😉) nu ir išgyvenimas😉)

Gintarep Gintarep 22. Oct 2013, 19:45

Mama uzsilaiko darbe. Pavargusi grizta. Rytojaus ryta numatytas filmavimasis, interviu ir pan. Vos tik mama izengia pro duris, vaikas sako :"Mamyte, paziurek,kaip as graziai apsikirpau ryt dienos renginiui". As nuginkluota... Tetes klausiu,kaip taip vaikas galejo plikai nusikirpti? Ka tu veikei? Kur gavo veidrodi? Kur gavo skutimosi peiliukus? ir dar 100 klausimu uzduodu, o tete atsako: "Vaikas po molbertu pasidare is ranksluosciu nameli, ten zaide, as vis paziuriu, man nusisypso is po ranksluosciu, reiskia zaidzia, viskas tvarkoje ir pasirodo,kad taip lygiai apsikirpo su zirklemis..." Zinoma i filmavima nuejome, bet gerai turejau pasukti galva, kad vaikas atrodytu stilingai ir net niekas neitartu, kad puse pakausio pliko

21. Oct 2013, 17:17

Mano narsuolis iveike savo sunku kelia geresnio gyvenimo link... Net penkis kartus buvo operuojamas, nesuskaiciuojama kiek duriu jam teke iskesti, bet jis laikesi kiek imanydamas vyriskiau. Turbut visu vaikuciu bet kokie laimejimai mamytems yra pats didziausias dziaugsmas ir tvirtybes bei drasos irodymas 😀

pypse pypse 21. Oct 2013, 14:44

Mūsų riteris drąsiai išsižiojo stomatologo kabinete, sutiko, kad gydytojas- gaisrininkas jo burnytėje užgesins ugnį (gręžė su vandenuku) ir taip pat drąsiai leidosi kad gydytojas - statybininkas užlipdytu su betonu tuneliuką, kad bakterijos negalėtų į dantuko pilį įsiveržti. Sėdėjau šalia ir šypsojausi labai plačiai apimta pasididžiavimo savo sūneliu. Šypsojausi dėl tokio drąsaus savo riterio ir ne mažiau drąsaus daktaro, kuris drąsiai "lenda" į vaikučio burnytę. O jeigu kas, kaip reikėtų užbaigti pradėtą darbą?😀