10 "Mamyčių klubo" smagiausių akimirkų 2012 -aisiais

31. Dec 2012, 10:00

Žinoma, smagių akimirkų "Mamyčių klube" šiais, 2012 -aisiais, buvo daugiau negu dešimt, tačiau viską išvardinti nespėtume iki kol laikrodis išmuš 12 valandą, tad trumpai drūtai, kas mums labiausiai įsiminė.

 

10 įsimintiniausių akimirkų "Mamyčių klube".

 

1. "Laimingų vaikų kongresas"

 

Pirmą kartą "Mamyčių klubas" dalyvavo parodoje "Vaikų šalis", kur tris dienas kvietė į "Laimingų vaikų kongresą". Kiekvieną dieną "Mamyčių klubo" stende viešėjo žinomi gydytojai, psichologai, įvairių sričių specialistai, kurie konsultavo visus norinčius ir atsakinėjo į rūpimus klausimus. Bičiuliai iš "Šypsomės.lt" kūrė gerą nuotaiką ir visiems norintiems piešė veidukus, organizavome loteriją. Pagrindinis renginio tikslas - prabilti apie vaikų enurezę - nevalingą šlapimo nelaikymą, kuris ne vienai šeimai atrodo vis dar "paslaptingas" ir "gėdingas". Norėjome pasakyti - tai liga, kurią reikia gydyti ir kuo operatyviau padėti vaikučiui.

 

2

 

2. "Mamyčių klubo" Online TV

 

Tai tiesioginės "Mamyčių klubo" video transliacijos internetu. Šiais metais turėjome dvi transliacijas, abi vedė "Mamyčių klubo" TV  laidos vedėja Eglė Skrolytė. Transliacijos ypatingos tuo, kad vyksta tiesiogiai, tad prie kompiuterio esančios mamos gali ne tik stebėti, bet ir užduoti norimus klausimus bei sulaukti atsakymų. Ši naujovė sulaukė teigiamo jūsų įvertinimo, tad tikimės sulaukti jų ir ateityje.

 

3. Populiarusis "Mamyčių klubo" Facebook profilis

 

Naujuosius metus sutinkame turėdami daugiau kaip 6000 gerbėjų socialiniame tinkle "Fabebook". Džiaugiamės tuo ir stengiamės, kad jums nebūtų nuobodu su mumis. "Facebook" profilyje ne tik publikuojame įdomiausias publikacijas, bet ir diskutuojame įvairiausiais klausimais bei rengiame konkursus, skirtus tik mūsų profilio "fanams".

 

4. Šventiški susitikimai "Mamyčių klube"

 

Tradicinėmis tapusios "Mamyčių klubo" šventės - tai Kalėdos, Velykos ir MK gimtadienis. Šiemet jis buvo švenčiamas ne Vilniuje, o Kaune, kartu su Lietuvos zoologijos sodo garbingu gimtadieniu. Per Kalėdas pakvietėme Jus į vaikų žaidimų kambarį, kuriame linksminomės iš širdies.

 

5. Degustacijos "Mamyčių klube"

 

Tai dar viena iš "Mamyčių klubui" būdingų tradicijų - tam tikrų produktų degustavimas. Rinkoje atsirado patobulintos sauskelnės patiems mažiausiems? O gal naujo skonio košė ar kitas vaikiškas skanumynas? "Mamyčių klube" neretai pakviečiame jus pirmąsias išbandyti tokias naujienas. 

 

 

6. Filmavimasis TV laidoje "Mamyčių klubas"

 

Kiekvieną šeštadienį, 9.30 per TV3 matome pamėgtą laidelę "Mamyčių klubas", kurią nuo pirmų dienų veda Eglė Skrolytė. Visada ačiū už pasiūlytas temas ir idėjas! Savo ruožtu "Mamyčių klubas" nuolat ieško filmavimams mamyčių ir vaikučių, skelbimus, kokiai temai ko ieškome, publikuojame www.mamyciuklubas.lt bei www.facebook.com/mamyciuklubas.lt. Kai kurios iš mūsų klubo bičiulių jau ne kartą nusifilmavusios laidoje, tad kviečiame ir kitas drąsiau jungtis bei dalyvauti laidoje!

 

 

7. Konkursai ir projektai "Mamyčių klube"

 

Šiais metais jų tikrai netrūko, konkursas vijo konkursą, o kartais portale vienu metu jų vykdavo net 6 ar 7! Oho! Pirmą kartą šiemet organizavome fotografijų konkursą, kai kiekvieną savaitę užduotį Jums pateikdavo profesionalus fotografas, jūs išpildydavote ją ir sulaukdavote komentarų. Ypatingu galime ir pavadinti neseniai pasibaigusį "Didžiosios MK virėjos" konkursą, kai tris savaites jūs varžėtės, kuri yra išradingesnė, įdomesnė, kūrybiškesnė šeimininkės šefė. Visada didžiulio populiarumo sulaukia kūrybiniai konkursai, kai reikia kažką sukurti savo rankomis. Džiaugiamės, kad mūsų klube buriasi kūrybiškiausios mamos!

 

Didžiulio jūsų susidomėjimo sulaukė projektas "100 dienų su Huggies Newborn", kurio metu išrinkta mamytė Gintarė rašė 100 dienų sūnelio dienoraštį. Per šį laiką tapome neaivaizdiniais šios šeimos draugais ir linkime jiems bei mažajam Jonukui augti dideliam ir drūtam!

 

 

8. Specialistų konsultacijos ir parodomieji užsiėmimai

 

"Mamyčių klube" savo sričių specialistai ne tik atsakinėja į klausimus, bet ir pakviečia į susitikimus "gyvai". Šiais besibaigiančiais metais dažniausiai susitikdavome sveikatingumo ir reabilitacijos klinikoje "Gemma", kur buvo galima ateiti į susitikimą su kineziterapeute, dirbančia su pačiais mažiausiais kūdikiais, taip pat organizavome mankštą paaugusiems vaikams, kurių viena iš dažniausių problemų būna iškrypę stuburai. Tokie susitikimai ir užsiėmimai būna nemokami. Jeigu turite pasiūlymų kitiems metams, su kokiu specialistu norėtumėte susitikti, būtinai parašykite, pasistengsime suorganizuoti.

 

1

 

9. "Mamyčių klubo" forumas - visą parą neišsenkantis informacijos ir pokalbių šaltinis

 

Taip, taip, turime omenyje mūsų "Mamyčių klubo" forumą. Šiemet daug dėmesio ir laiko skyrėme jo švarinimui - trynėme pasikartojančias temas, lietuvinome temų pavadinimus. Tikimės, kad šiemet jame gyventi tapo nors šiek tiek jaukiau. Forume gyvenimas verda ir dieną ir naktį, smagu, kad virtualios bičiulės tampa tikromis, kad rengiate savo susitikimus.

 

 

10. Džiaugiamės kiekvienos iš jūsų indėliu į "Mamyčių klubą"

 

Na, ir didžiausias šių, 2012 -ųjų metų, įvykis yra tai, kad "Mamyčių klubas" kiekvieną dieną pasipildo naujomis narėmis, kurios įsilieja į mūsų gyvenimą, dalyvauja forume, rašo straipsnelius "Mamyčių klubo" portalui, komentuoja, talpina nuotraukas fotoblogų skyrelyje.

 

Ačiū visoms ir kiekvienai iš jūsų. 

 

Bendraukime ir 2013 -aisiais!