"Mylinčiais delnais" suteikime našlaičiams tai, ką galime

09. May 2011, 07:00

Visas mamytes ir tėvelius kviečiame atvykti į Vilniuje esantį prekybos centrą "Panorama" prisidėti prie socialinės atsakomybės akcijos "Mylinčiais delnais" ir paremti Kūdikių namų našlaičius.

 

Mamyčių klubas socialinės atsakomybės akcija "Mylinčiais delnais" siekia padėti Vilniaus apskrities sutrikusio vystymosi kūdikių namų našlaičiams ir kviečia padovanoti tai, ko jums nebereikia:

 

-išaugtų drabužėlių,

-batukų, basučių ar kitos avalynės,

-žaisliukų,

-lavinimo kilimėlių,

-patalynės,

-maitinimo staliukų ar kėdučių,

-vaikiškų lovelių ar vežimėlių...

 

Prie šios gražios akcijos prisideda ir AKCIJOS RĖMĖJAI, kurių logotipus galite matyti tiek akcijos baneryje MK puslapyje, tiek ir video klipuke (esančiame žemiau). Tad mažulėliams bus padovanoti ir pieno mišinukai, ir taip reikalingos sauskelnės, ir nepakeičiamas vitaminas D, kūno priežiūros priemonės ir daug kitų dovanų.

 

DĖKOJAME visiems, kas nori padėti našlaičiams!

 

Visi norintieji ir galintys prisidėti prie šios akcijos kviečiami bet kurią dieną patogiu metu atvežti dovanojamus daiktus į "Panoramą" (Saltoniškių g. 9, Vilnius) iki 22 val. Prie Infocentro yra speciali tam paruošta vieta su „Mamyčių klubo“ stendu.

1

 

Birželio 1-ąją, Tarptautinę vaikų gynimo dieną, įvyks baigiamasi akcijos renginys, kurio metu visa surinkta parama bus įteikta Kūdikių namams.

14. May 2011, 14:25

o ka daryt kas ne kitam mieste gyvena?