"Keistuolių" jubiliejiniame koncerte - dėmesys ir mažam, ir dideliam

"Keistuolių" jubiliejiniame koncerte - dėmesys ir mažam, ir dideliam

26. Mar 2014, 12:13 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Šeštadienį, kaip ir nemenka dalis sostinės gyventojų ir svečių su traukiau į "Keistuolių" 25-erių metų jubiliejaus koncertą Vilniaus "Siemens" arenoje. 

Jeigu kas dar nesuspėjote apsilankyti šiame pasirodyme, bet labai labai norite - balandžio 4 dieną lėkite į Šiaulius, kur Šiaulių arenoje vyks paskutinis šio turo koncertas.

Taigi, pirmiausia, noriu padėkoti gausiam kolektyvui - vaidino visos aktorių kartos, daugiau nei 50 aktorių. Labai smagu buvo pamatyti Aidą Giniotį, Robertą Aleksaitį, Iloną Balsytę ir kitus nuo vaikystės pažįstamus aktorius.

20140326100001-53840.jpg

Pirmoji koncerto dalis buvo skirta mažiausiems - o jų salėje buvo tikrai nemažai! Anksčiau galvojau, kad šiuolaikiniai vaikai mažiau žino "Keistuolių" daineles, bet anaiptol - visi plojo ir dainavo kartu. Žinoma, jiems padėjo tėveliai, kuriems tos dainos taip maloniai pakuteno vaikystės prisiminimus... Na, bent jau man :) Neprisimenu, kiek kartų esu žiūrėjusi filmą "Geltonų plytų kelias" ir svajojusi būti ta Doroti. Net savo šunį taip pavadinau iš to ilgesio :)

20140326100214-96054.jpg

Pirmosios dalies koncerte girdėjome dainas iš "Aukštyn kojom", "Geltonų plytų kelio", spektaklių "Zuikio paveikslėliai" ir net dabar rodomo "Mamulė Mū". Skelbiama, kad šiam koncertui buvo pasiūta 200 naujų kostiumų ir tai tikrai jautėsi - visi tokie gražūs, išraiškingi, šventiškai pasipuošę. Tikras gimtadienis!

Antroji jubiliejaus dalis buvo skirta tėveliams ir patiems tikriausiams "Keistuolių" teatro spektaklių gerbėjams, kurių čia ir susirinko didžioji dalis. Aišku, didžiausio salės palaikymo sulaukė dainos iš albumo "Vogtos dainos" - dainavom jas kartu su aktoriais iš visos širdies. 

Paskutiniu jubiliejaus akordu tapo "Paskutinių Brėmeno muzikantų" žinomiausios dainos, o šventę visi garsiai pabaigėme traukdami "Dalia, jau mudu skiria mylios/ Tave vis tiek aš myliu/  Nors tu gal su kitu..." 

20140326095900-84464.jpg

Sunku ir papasakoti kaip ten buvo gera ir nuotrabu, tiesiog labiausiai norisi PADĖKOTI - ačiū KEISTUOLIAI, kad esate, kad buvote ir kad vis dar sugebate sukurti stebuklą paprastuose dalykuose!

Susitiksime jūsų 50-metyje!

Nuotraukų autorius - M.Sirusas