„Excel’is“: lentelę padariau, o kas toliau?

„Excel’is“: lentelę padariau, o kas toliau?

10. May 2013, 09:00

Projekto pradžioje pastebėjome, kad jums viena sudėtingiausių „Office 365 Home Premium“ programų – „Excel“. Dėl to šiandien kalbame būtent apie šį lentelių ir grafikų „varikliuką“.

 

Taigi įsivaizduokime, kad turime didžiulę lentelę su metų šeimos išlaidų suvestine. Kaip greitai ir paprastai pamatyti, kam išleidote daugiausiai? O kas netikėtai šeimos biudžetą „paplonino“ ne tiek, kiek planavot? Žinokite nėra efektyvesnio būdo parodyti kalnus duomenų nei grafikai ir diagramos. O su naujuoju „Excel“ iš „Office 365 Home Premium“ šeimos grafikų dizainas vienas smagumas.

 

{smallpic:1}

 

Jei negalite išsirinkti, kuris grafikų tipas geriausiai tiks jūsų šeimos biudžetui parodyti – „Excel“ jums pasiūlys tinkamiausią. O dar geriau – dabar galima priversti jūsų grafikus judėti, todėl galėsite vaizdžiai pamatyti kaip keitės išlaidos maistui, transportui ir kitoms reikmėms. Be to, naujasis „Excel“ puikiai pritaikytas lietimui jautriems ekranams, todėl smagiai galėsite baksnoti ant savo grafikų išmaniajame telefone ar planšetėje.

 

{smallpic:2}

 

Išbandykite naująjį „Excel“  nemokamai čia: http://bit.ly/127cVki ir papasakokite kaip sekėsi „Mamyčių klubo“ bloge.

 

Galėsite laimėti „Xbox 360“ arba „Office 365 Home Premium“ prenumeratą visiems metams!