Viktorija: Karoliukas auga kaip "ant mielių"

Viktorija: Karoliukas auga kaip "ant mielių"

07. Sep 2011, 00:00

                                Sveikos, mamytės!

 

Šis blog'as bus jau paskutinis, kadangi birželio 8 d. mano grožiui sukanka 3 mėn. Deja deja, bet teks jau su Jumis visomis atsisveikinti ir perleisti šį postą kitai mamytei su naujagimiu, bet tai nereiškia, kad karts nuo karto nebrūkštelsiu, kaip mums sekasi ir kaip auga mūsų mylimas Karoliukas.

 

O jis, kaip žinia, auga lyg ant mielių. Ko norėt, juk maitinamas pačiu geriausiu maistu pasaulyje, t.y. mamos pieneliu. Tik neklauskite manęs, koks jo svoris bei ūgis, dar nežinau, nes pas gydytoją eisim tik rugsėjo 15d., tuomet gausim skiepuką ir mano saulytę pamatuos bei pasvers.

 

Tikiuosi, kad augam gerai, štai palyginimui:

gimė 3740kg ir 53cm.

1mėn.: 5500kg ir 56-57cm

2mėn.: 6600kg ir 59cm

 

Štai kokie šaunūs mūsų duomenys. Šiuo metu mes jau nešiojame 68 cm drabužėlius, o ilgiau palaikius gražuolį ant rankų, mamytei jau nuskausta ranka, taigi, nešiojame jį pakaitomis su tėčiu.

 

Prisipažinsiu, pastaruoju metu mūsų aukselis tapo baisiai neramus, visą vakarą mes jį nešiojame ant rankų. Gal pilvuką skauda, gal kokie diegliukai užpuola, negaliu vienareikšmiškai pasakyti, tačiau žinau viena - mes viską ištversime ir toliau gražiai augsime.

 

Šią savaitę mums, kaip ir visada, netrūko veiklos, juk rugsėjo 1 išleidom sesę į darželį. Buvo visko - ašarų, pykčio, bemiegių naktų, bet ilgainiui tikimės, kad viskas pamažu susitvarkys.

 

Žinote, baisiai skaudėjo širdį, kad atidavėme Gabytę į darželį, netgi įkalbinėjau vyrą, kad pamirštume šią idėją ir palauktume iki 4metų, kai Karoliukas paaugs, tačiau tėvelis pasakė, kad ir mamytei reikia pailsėti, kad Gabytei darželyje bus visai smagu, tik reikia laiko ir apsipratimo.

 

 

Na, gal, jis ir teisus, tačiau aš kategoriškai atsisakiau vedžioti Gabytę į darželį, sutikau tik ją pasiimti.

 

Nežinau, bet man kažkaip labai neįprastos visos šios naujovės, kažkaip vis dar žiūriu į savo Gabytę ir matau joje tokį mažą mažą kūdikėlį, kurį laikiau vos prieš du metus (ech, o dar stebėjausi, kai mano mamytė mane nuolat mažyte vadina)

 

Sakykite, mamytės, ar Jūs išgyvenote kažką panašaus, kai išleidote savo mažuliukus į darželį/į mokyklą?

 

 

Pasidalinkite savo išgyvenimais.

Tai tiek...

IKI

07. Sep 2011, 21:59

Neveltui sakoma, kad pradžia lopšiuke didesnis stresas mamytei nei mažyliui 😀 linkime, kad kuo greičiau ir lengviau baigtųsi adaptacijos laikotarpis ir mažylė su dideliu noru eitų į daržiuką 😀 tikrai gražiai Karoliukas auga, taip ir toliau 😀 👍 🌷 🌷 🌷

neri neri 07. Sep 2011, 16:30

Viktorija dar birželiu gyvena 😉 nu jau nemažas toks Karoliukas ,žandukai išsipūtę ,akytės didelės 😀

blogietee blogietee 07. Sep 2011, 14:15

Gal ne birželio o rugsėjo? 😀

07. Sep 2011, 13:12

Adaptacija praeis, tik dėl ligelių baisiau .. . .gražu9olis jau didutis tikrai mažiukas tavo 😉

07. Sep 2011, 12:59

oj koks pustazandis grazuoliukas 😍

07. Sep 2011, 11:44

aš už darželius, bet jei Gabyte vaikas stresuoja gal tikrai padarykit pertrauką, plius kaip sakoma mažiau bacilų tems į namus tavo Karoliukui😉
Gražiai augat, gražūs ir įdomūs buvo tavo aprašymai 😍
SĖKMĖS

07. Sep 2011, 09:52

koks didelis ir grazus Karoliukas 😀 kai as isleidau savo berniuka i lopsiuka irgi buvo visokiu minciu, sirdis ryte plysdavo kai tekdavo issiskirt su asarom, bet maciau kad jam ten patinka, mat iseiti is darzelio taip pat nenorejo, gerai kad jis salia namu, tad teritorijoj prabudavom iki pat vakaro.... ir greit priprato, susirado draugu ir aukletojas lb mylejo... o dabar jau einam i darzelio grupe ir viskas sekasi puikiai 😀 tad kantrybes, juk jiems ten smagu 😀

07. Sep 2011, 09:51

Sauniai augat 👍 manoji neina dar i darzeli,bet nezinau ar del to kad mergyte,man ji atrodo per maza dar darzeliui, tokia mazute, smulkute, o va vyresnysis, na atrode labiau pasirenges darzeliui 😀