Video: Priemonės kūdikio odelės priežiūrai

07. Jan 2012, 09:50

Kraitelį rinkti savo mylimam kūdikėliui ne tik malonu, bet tai kartu atsakingas, kruopštumo reikalaujantis darbas. Dažniausiai mamos susidaro kūdikio kraitelio sąrašą. 

 

Šiame video siužete daugiau sužinosite apie vieną iš šio sąrašo punktų - kūdikio odelės priežiūros priemones.

 

Parsivežus mylimą kūdikėlį namo pamažu mokomės, kaip atliepti į mažylio, dar negalinčio savimi pasirūpinti, svarbiausius poreikius. Kasdieniais ritualais tampa – valgymas ir švarinimosi procedūros. Tad joms svarbu pasiruošti iš anksto.

 

Kiekvieno kūdikio odelė – skirtinga…vieno sausesnė, kito drėgnesnė, tad stebėdami savo mažylį po truputį pradedame atsirinkti, ko jo odai reikia. Jauniesiems tėveliams specialistai pataria: išmaudę gerai apžiūrėkite savo mažąjį nuogalį, visas jo odos raukšles, nes būtent jos dažniausiai šunta.

 

Jei susiruošite į kokią nors, net ir trumpą kelionę – kurioje nesate tikri, ar turėsite galimybę pasinaudoti vandeniu – išsisukti iš padėties jums padės drėgnos servetėlės.

 

Na ir kaip gi be sauskelnių. Naujagimio odelė itin plona, įvairūs aplinkos dirgikliai ją dal labiau įjautrina. Todėl patariame rinktis tik aukščiausios kokybės - naujagimiams sukurtas sauskelnes Huggies® Newborn.

 

Huggies® Newborn išskirtinė savybė – specialiai sukurtos taip, kad neprispaustų kūdikio bambutės ir saugiai leidžia jai sugyti pirmomis jo gyvenimo savaitėmis! 

 

1

 

 

 

Besirenkant kraitelį mažyliui, svarbu netgi tai, kur jūs rinksitės reikalingus daiktus ir priemones.

 

Kūdikio kraitelio projektą pristato EUROVAISTINĖ!

 

1