Trečioji Godytės savaitė ir TOP5

Trečioji Godytės savaitė ir TOP5

20. Dec 2013, 17:03 Gerda_M Gerda_M

Goda... Godutė... Godytė... Mūsų saulė. Mūsų turtas. Mūsų džiaugsmas. Mūsų meilė. 

Mūsų mažylei rytoj sueis trys savaitės. O jos mūsų namuose praėjo vienu akies mirktelėjimu. Išgyvenome milijoną pirmųjų kartų - pirmąjį sauskelnių keitimą, pirmąsias maudynes, pirmąjį išvažiavimą į lauką, pirmąją kelionę į svečius. 

20131220165551-89630.jpg

Šios savaitės kulminacija ir buvo būtent pirmoji kelionė į svečius pas senelius. Pasipuošėme ir vieną vakarą nuvažiavome. Automobilyje važiuoti mums patiko - lopšyje, palengva sūpuojantis, buvo jauku ir saugu. 

Nuvykus pas senelius apturėjome "strioko". Ant rankų imti pradėjo ir seneliai, ir prosenelė, todėl mažylė kiek sutriko ir ėmė ašaroti. Verkė ilgai... Tačiau visa tai buvo nauja patirtis. Ypač ta, kai mažylė, keičiant sauskelnes, apšlapino senelių lovatiesę :))) Atleistina, tiesa? :) 

20131220165723-18267.jpg

Taip pat šią savaitę kelis vakarus iš eilės kamavomės dėl pilvelio skausmų. Skaudėjo taip, kad norėjosi išeiti iš proto... Ačiū dievui, neišėjome :) 

Šiandien buvo atėjusi daktarė. Sakė, jog nuo pilvelio diegliukų puikiai padeda mikrolax žvakutės ir gefilus gerosios bakterijos, kurios sureguliuoja žarnyno veiklą. Kuo skubiau reikės įsigyti, kad nebereikėtų kankintis ir verkti. 

Gruodžio 30-ąją mūsų laukia pirmasis vizitas į polikliniką - ten mus svers, matuos ir toliau stebės mūsų augimą. Kol kas, gydytojos teigimu, viskas vyksta labai sklandžiai ir sėkmingai. Džiaugiamės! :) 

Mūsų laimė telpa keturiuose kilogramuose. Būtent tiek sveria mūsų trijų savaičių Godytė. Mūsų turtas ir mūsų meilė. 

Po naujųjų mūsų laukia nauji išbandymai - tėtukas po atostogų išeis į darbą, todėl aš turėsiu garbės pasijusti ta tikrąja mamyte, kuri nuo ryto, vyrui išėjus į darbą, lieka viena su savo dukrele, rūpinasi ja, namais ir kursto namų židinį. Šilta ir jauku. 

Mamitos, mielosios draugės ir redakcijos mergaitės! Nuoširdžiai nuo savęs ir savo šeimos linkiu beprotiškai jaukių, šiltų, snieguotų (!!!), gausių šv. Kalėdų ir palaimingo Naujųjų metų sutikimo! Tegul jis būna ypatingas jums ir jūsų namiškiams! 

Godytės TOP`as
1. Užmigti tėveliui ant pilvelio;
2. Prausti užpakaliuką;
3. Puoštis;
4. Spjaudyti "soskę";
5. Klausytis mamytės lopšinių.  

Bučkis!

20131220180618-83971.jpg