Puikios nuolaidos Kūdikio kraiteliui "EUROVAISTINĖJE"!

Puikios nuolaidos Kūdikio kraiteliui "EUROVAISTINĖJE"!

27. Jan 2012, 08:00

Dėmesio, būsimi tėveliai, šiuo metu renkantys kraitelį savo kūdikėliui. Visą sausį vaistinių tinkle "Eurovaistinė" rasite nuolaidų ir puikių pasiūlymų įvairiems reikalingiems daikteliams jūsų mažyliui. Paskubėkite pasinaudoti puikia akcija!

 

Visą sausį „Johnson’s Baby Bedtime“ linijos produktams "EUROVAISTINĖJE" su kortele MEDUS taikoma 20% nuolaida!

 

          

1

 


„Johnson’s Baby“ kūdikių priežiūrai skirtos priemonės rūpinasi Jūsų kūdikio saldžiu miegu, todėl skuba į pagalbą su pirma ir vienintele kliniškai įrodyta ramaus miego programa, padedančia mažyliams lengviau užmigti ir ramiau išmiegoti visą naktį.

 

Vakarinėms maudynėms naudokite nealergizuojančius Jūsų mažylio odelei ypač švelnius „BEDTIME“ produktų linijos - šampūną, raminamąją vonelę, muilą arba dušo želę.

 

Švelniam masažui prieš miegą rinkitės losjoną arba aliejų. Šių produktų sudėtyje yra „Natural Calm™“ – patentuoto natūralių esencijų ir raminamųjų aromatų mišinio.

 

Po masažo – laikas ramybei: skaitymui, mylavimui, lopšinių dainavimui. Klinikinio tyrimo išvados atskleidė, jog harmoningai naudojant „Johnson’s Baby Bedtime“ linijos produktus – mažyliai miega ilgiau, ramiau, pabunda rečiau.

 

Visą sausį „Stérimar“ purškalams "EUROVAISTINĖJE" su kortele MEDUS taikoma 20% nuolaida!

 

„Stérimar Baby“ – kūdikių ir vaikų nosytėms plauti!

 

1

 

 

„Stérimar“ – kasdienei nosies higienai

 

2

 

-išvalo nosies ertmes;

-palengvina nosies išpūtimą;

-drėkina nosies gleivinę.

-padeda gydyti padidėjusią nosies sekreciją, nosies užgulimą.

 

Visą sausį „Philips Avent“ čiulptukams ir žindukams "EUROVAISTINĖJE" su kortele MEDUS

taikoma 20% nuolaida!

2

       

Higienos ir patvarumo sumetimais visi „Philips Avent“ čiulptukai yra pagaminti iš beskonio, bekvapio silikono. Ortodontiniai ir simetriški žindukai nekenkia natūraliam kūdikio gomurio, dantų ir dantenų vystymuisi – net jei čiulptukas kūdikio burnytėje yra atvirkščias.

 

Orui pralaidžių gaminių linija ypač tinka labai jautriai odai, nes papildomos dangtelio skylutės leidžia orui tekėti aplink čiulptuką. „Philips Avent“ žindukas prisitaiko prie natūralaus kūdikio žindimo ritmo.

 

Kūdikis gali kontroliuoti pieno tekėjimo greitį lygiai taip pat, kaip ir žįsdamas krūtį, todėl jis nepersivalgo ir mažiau atpila. Žinduko pagrindo krašte įtaisytas unikalus vienpusis oro vožtuvas, užtikrinantis, kad oras patenka į buteliuką, o ne į kūdikio pilvuką. 

 

3

Kūdikio kraitelio projektą pristato EUROVAISTINĖ!

www.eurovaistine.lt