Pristatome „Philips Avent“ buteliuką anti-colic su anga „AirFree“ ir ieškome testuotojų spalį

Pristatome „Philips Avent“ buteliuką anti-colic su anga „AirFree“ ir ieškome testuotojų spalį

02. Oct 2020, 10:08 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

„Philips Avent“ supranta, kad tėvai ieško sprendimų, kaip išlaikyti savo kūdikius natūralioje aplinkoje ir prisitaikyti prie jų besikeičiančių komforto poreikių. „Philips Avent“ nori padėti tėvams suteikti savo kūdikiui geriausią gyvenimo pradžią ir užtikrinti sveiką ateitį. 

Nuo dieglių ir panašių maitinimo problemų kenčia 10–40 proc. kūdikių, dažniausiai būdami šešių savaičių amžiaus. [1] Naujoviškas „Philips Avent“ Anti-colic buteliukas su anga „AirFree“ skirtas padėti sumažinti dieglius ir dažniausiai pasitaikančias maitinimo problemas, įskaitant refliuksą (kai kūdikiai atpila pieną netrukus po maitinimo) ir dujas.

Kaip pretenduoti į testavimą? Rašykite mums laišką: redakcija@mamyciuklubas.lt, nurodydami vaikučio amžių ir kodėl norite išbandyti. Atsiliepimas turi būti įkeltas mamyciuklubas.lt ir philips.lt puslapiuose!

NAUJAS „Philips Avent“ buteliukas, padedantis apsisaugoti nuo kūdikių pilvo dieglių, su anga „AirFree“ 

Mūsų dabartinis maitinimo krūtimi ir papildomų maitinimo sprendimų asortimentas apima buteliukus, pritaikytus ypatingiems kūdikių vystymosi poreikiams. Mūsų buteliukai padeda tėvams sumažinti bendras maitinimo problemas, užtikrinti kūdikiams patogų ir nenutrūkstamą maitinimą ir palaikyti jų sveiką vystymąsi. Naujoviškas „Philips Avent“ Anti-colic buteliukas su anga „AirFree“ suteikia komfortą Jūsų kūdikiui, leisdamas jiems nuryti mažiau oro geriant, o tai savo ruožtu mažina dieglius, dujas, refliuksą ir padeda virškinti. Padarius maitinimą patogesniu Jums ir Jūsų mažyliui, galite būti tikros, kad kūdikis gaus visų reikalingų maistinių medžiagų. 

Pagrindinės savybės

  • Siekiama sumažinti bendrąsias maitinimo problemas

Naujoji anga „AirFree“, kuri yra Anti-colic buteliuko viduje, yra naujausia „Philips Avent“ inovacija kūdikiams maitinti, skirta palengvinti bendrąsias maitinimo problemas, tokias kaip diegliai, refliuksas ir dujos, sumažinant oro nurijimą, ir išlaikyti žinduką pilną pieno, o ne oro.

Buteliukas taip pat turi unikalų integruotą vožtuvą žinduke, kuris yra lankstomas kūdikio maitinimo metu, leidžiant orui patekti į buteliuką. Tai reiškia, kad oras išlieka buteliuke, o ne Jūsų kūdikio pilvelyje. Tai gali padėti sumažinti dieglius, dujų kiekį, pilvo pūtimą ir suteikia komfortą kūdikiui, leidžiant jam nuryti mažiau oro geriant.

  • Lengviau vertikaliai maitinti 

 Unikali anga „AirFree“ leidžia lengviau vertikaliai maitinti, užtikrinant, kad žindukas visada bus pilnas pieno, o ne oro, net jei buteliukas yra laikomas horizontalioje padėtyje. Vertikaliai maitinant buteliukas padeda sumažinti refliuksą ir palengvinti virškinimą, todėl maitinimas Jums ir Jūsų mažyliui tampa patogesnis.

  • Paprasta naudoti 

„Philips Avent“ Anti-colic buteliukas su anga „AirFree“ yra sukurtas taip, kad jį būtų lengva naudoti, o žindukas puikiai priglunda. žinduko forma ir briaunota tekstūra padeda jam nesusiglausti čiulpiant, tad galima patogiai maitinti. Su plačiu kakleliu ir vos keliomis dalimis, buteliuką taip pat lengva valyti ir surinkti. Norint dar daugiau patogumo, galite naudoti „Philips Avent“ Anti-colic buteliuką su arba be angos „AirFree“.

  • Palengvina kūdikio vystymąsi

Mūsų Anti-colic asortimentas auga su Jumis ir Jūsų kūdikiu. Mes siūlome skirtingo srauto žindukų ir buteliukų dydžius, kad kūdikiui būtų lengviau vystytis. Anga „AirFree“ taip pat yra suderinama su 125 ml, 260 ml ir 330 ml „Philips Avent“ Anti-colic buteliukais.

Daugiau sužinokite->>

[1]Johnson, JD; Cocker, K; Chang, E (2015. gada 1. oktobris). "Infantile Colic: Recognition and Treatment.". American family physician. 92 (7): 577–82. PMID 26447441

editap3@gmail.com editap3@gmail.com 13. Oct 2020, 15:43

Anti-colic isradimas puikus

Sumaneme su maziausiuoju seimos nariu isbandyti anti-colic buteliuka del refliukso, kadangi pipiras jau 4men diegliu turime jau nebedaug. Taigi esame begalo patenkinti atrade si reikaliuka, nes geriant is sio buteliuko atpylinejimas sumazejo iki minimalaus 1-2kartu per diena! O atpylinedavo po kiekvieno pamaitinimo n kartu. Rekomenduojame!

just84 just84 12. Oct 2020, 12:15

Sveiki, noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie Philips Avent buteliuką su AirFree vožtuvu. Prieš geras šešias savaites susilaukiau savo antrojo vaikelio, kurio auginimas kardinaliai skiriasi nuo pirmojo tad teko iš naujo padirbėti su visa informacija ir naujų būdų atradimu. Mano antroji panelė nuo pirmųjų dienų atsisakė imti krūtį (nors pieno buvo pakankamai), tad jau ligoninėje pradėjom valgyti iš buteliuko. Pradėjau nuo Philips Avent buteliuko „Natural“, kadangi tokį turėjau nuo pirmojo vaikelio (kuriam neprireikė buteliuko, nes ėmė krūtį). Neslėpsiu – kankinomės: atpilinėjo fontanais, pilvo diegliukai (jau nuo 2 savaites kas antra dieną duodavau gerųjų bakterijų). Tada pasitaikė galimybė pratestuoti buteliuką su AirFree vožtuvu. Pasikeitimus pastebėjau jau po 2 dienų: atpilimai sumažėjo 75procentais (dabar jei atpila tai labai retai), pilvo diegliukai tarsi išnyko (gerųjų bakterijų nebenaudoju nuo testavimo pradžios). REZULTATAS „ANT AKIU“ kaip sakoma laiudyje. Tikrai verta pabandyti, nes labai palengvina vaiko priežiūrą!