PRIMAITINIMO BLOGAS NR.4

PRIMAITINIMO BLOGAS NR.4

18. Aug 2018, 19:15 rugilebliuj rugilebliuj

 

Sveikos mielosios Mamos, 

Prabėgo tik keletas dienų nuo tada, kai paskutinį kartą Jums rašiau, o kiek skonių spėjome išbandyti… daugiausiai papildėme uogų ir vaisių sąrašą, tačiau apie tai norėsiu Jums parašyti kitame bloge, bei kartu papasakoti kaip mums sekasi valgyti su dygstančiu dantuku.  

O šiandien noriu pasidžiaugti, kad Mamyčiu klubas turi tokius puikius remėjus, ir mes galėjome paskanauti “Marmaluzi” tyrelių!20180818190940-53706.jpg

Jau vien ko vertas tyrelių dizainas ir įpakavimas… kuris primena pačią skaniausią uogienę ar daržovienę tiesiai iš močiutės kaimo… Pirmąjam ragavimui rinkomės obuolių ir morkų tyrelę, skirta kūdikiams nuo 6 mėnesių. 

20180818191005-51154.jpg 

Žinoma, kaip ir prieš kiekvieną naujo produkto ragavimą, pirmiausią produktą degustuoju pati, norėdama įsitikinti ir dėl tinkamos temperatūros, kokybės ir žinoma dėl skonio. Taigi, pirmasis įspūdis buvo labai teigiamas, tyrelių kvapas, skonis priminė labai skanų namuose gamintą maistą.

Na žinoma, čia svarbiausia ne mano nuomonė, o mažosios namų degustatorės. Pasitikdama pirmąjį kąsnį mažylė kaip visada noriai žiojosi, o paragavus tyrelės taip patiko, kad nespėjau dėti kąsnių į burną! Suvalgėme visą tyrelę tikrai kosminiu greičiu ir net nugramdėme viską nuo kamštuko…Tikrai buvau maloniai nustebinta!

20180818191026-57506.jpg 

Išbandėme ne tik tyrelę tačiau ir džiovintų vaisių kompotą. Buvo labai įdomu, kaip mažylė reaguos į naują gėrimo skonį, kadangi pažįstami buvo tik motinos pieno, bei vandens skoniai. Jau nuo pirmo gurkšnio mažoji panelė negalėjo patikėti, kad davėme kažką taip skaniai atsigerti - reziume teko atiminėti buteliuką. Tačiau kompoto davėme labai nedaug, kadangi dar truputi buvo baisu, kad visko perdaug neprimaišytume.

20180818191043-17847.jpg

Nors stengiuosi visą maistą gaminti namuose, vis dėlto, kartais pirktinės tyrelės yra neišvengiamybė.“Marmaluzi” tyrelės džiugina ne tik savo sudėtimi, tačiau ir skoniu, todėl man visiškai nebebaisu prikt tyreles, kuomet galima gauti ne tik greitą, tačiau ir kokybišką, maistingą ir skanų produktą. 100% rekomenduočiau jas kitai skubančiai mamai.

Na, o dabar mes bėgam pirkti kitų skonių tyrelių, kurios atsidurs pas mus spintelėje, tačiau visada žinosiu, jog netikėtai pritrūkus laiko, mūsų laukia puiki alternatyva naminiam maistui. 

 

Iki greito susitikimo, 

Rugilė ir Dija