Primaitinimas: kai išvyksti iš namų.

Primaitinimas: kai išvyksti iš namų.

16. Oct 2017, 12:53 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos :)

Kolkas mūsų mažoji vis dar valgo vaisius, uogas, daržoves ir grūdus. Nieko kito neįvedžiau, mėsytei laukiu 8 mėnesių. Dabar jai 7mėn. ir 3 savaitės.

Šiuo metu kasdien Tautė Liepa mamos pieną iškeičia į kietą maistą, retkarčiais užkandžiauja, bet veikiausiai dar bent 80% valgymo sudaro pienelis.
Iš naujų produktų net nežinau ką ir paminėti, po truputį leidžiame ragauti nuo mūsų stalo. Drąsiai lapšnoja burokėlių sriubą,  ragavo ir smulkių makaroniukų ar tiesiog visiems ruoštų daržovių.

Na ir atsitiko mums toks dalykas, kad kelioms dienoms išvykome į kitą miestą. Gyvenome viešbutyje, tad nebuvo kaip košyčių virti. Vaje vaje galvojau ką reikės daryti, bet ėmiau ir sugalvojau :D

Labai praverčia jau paruoštos daržovienės ar  vaisių tyrės, kurių nusipirkome parduotuvėje. Jas šildėme stiklainėlį įstatę į karštą vandenį. Viena laimė, kad kambaryje buvo virdulys.

Nepamainoma ir cieli vaisiai, kuriuos puikiai galima gremžti ir valgyti kambaryje. Supakuotos tyrelės labiau praverčia išėjus į miestą ar renginius.

Viešbučio maistas. Pirma maniau, kad nieko iš bendro katilo neduosiu, bet visgi....pasirodė, jog maistas labai kokybiškas, nepersūdytas, tad mažoji ragavo ir košių ir garintų daržovių.

Pasirodo nieko baisaus kai šalia neturi virtuvės :)