Philips AVENT rankinio pientraukio testavimas

Philips AVENT rankinio pientraukio testavimas

03. Dec 2019, 13:28 GiedreKriau GiedreKriau

Esu mažo 3 mėnesių berniuko mama, kuri kaip ir dauguma labai nori maitinti mažylį savo pienu, bet dėja pati pradžia nebuvo rožėmis klota kaip sakoma, todėl buvo labai smagu išbandyti philips AVENT rankinį pientraukį kuris yra itin patogus ir kompaktiškas.

Trumpai apie mane, tai kaip ir dauguma mamyčių pradžioje kankinausi ir maitinimas nekėlė džiaugsmo, nes nukramtyta ir patinusi krūtinė, kuri vėliau dar ir pradėjo guzuotis tikrai nesukelia malonumo maitinti. Bet noras buvo didesnis už skausmą todėl kaskart sukandusi dantis maitinau savo sūsų ir džiaugiausi tik tuo, kad turiu pienuko.

Ilgai nesikankinau, nes atradau avento pientraukį, kuris yra mažas, lengvas ir labai patogus naudoti pientraukis. Pientraukio pagrindinė dalis yra vientisa ir labai patogiai apgaubia krūtinę, net sakyčiau imituoja vaiko valgymą iš krūties, nes masažuojanti pagalvėlė atlieka smakriuko darbą ir išstumia pieną lengvai. Nuotraukoje matomas pieno kiekis buvo surinktas per mažiau nei 10 minučių, kas man kaip mamai sukėlė labai daug džiaugsmo, nes su malonumu tą pieną sumaitinau savo mažyliui.

*Pats naudojimas labai greitas ir patogus, galima pientraukį naudoti nuo pat pirmos dienos ir keliaujant pasiimti su savimi nes neužima daug vietos.

*Dar vienas privalumas pientraukio, kad jis nežaloja krūtinės ir ištraukia pieną be skausmo, tai yra ypač aktualu kai maitinimo pradžioje krūtinė būna jautri, patinusi ir skausminga ar net nukramtyta ir sužalota.

Rekomenduočiau šį pientraukį visoms mamoms kaip aš, kurioms yra jautri krūtinė, ar maitinimas nekelia daug džiaugsmo, nes pientraukiu naudotis vienas malonumas yra, per 10 minučių ištraukiate pienuką ir jau galite maitinti mažajį iš buteliuko. Aišku geriausia traukti ilgiau kaip rekomenduoja, kad nesumažinti pienuko gamybos.

Dar labai svarbu, kad maitinant kūdikį krūtimi gali likti pieno kuris gali užsistovėti ir formuotis guzeliai, dėl to visada jei maitinu pati, dar nutraukiu pienuką su šiuo pientraukiu ir taip po to pienuko pasigamina šiek tiek daugiau kitam maitinimui. Nei karto dar nepasigailėjau, kad turiu šį pientraukį ir planuoju naudoti iki maitinimo pabaigos.