Paskutinė akcijos diena "Eurovaistinėje"!

Paskutinė akcijos diena "Eurovaistinėje"!

30. Apr 2012, 00:00

Šiandien paskutinė Kūdikio kraitelio akcijos diena "Eurovaistinėje“. Čia rasite daug įvairių nuolaidų vaikų odos priežiūros priemonėms, produktams, kurie reikalingi nėščiosioms, krūtimi maitinančioms mamoms ir kt.

 

HIPP BABY SANFT - 20% 

 

Švelnios odos priežiūros priemonės nuo pirmųjų gyvenimo dienų.

 

hipp1

hipp2

hipp3

hipp4

hipp5

Su ekologišku BIO migdolų aliejumi arba ekstraktu. Be konservantų, be parabenų, be polietilenglikolio (PEG) emulgatorių, be alergizuojančiomis pripažintų kvapiųjų medžiagų (pagal tarptautinę klasifikaciją).

 

BABY CREAM, kremas nuo iššutimų - 15%

babycream


 Tai kosmetikos priemonė, padedanti palaikyti gerą odos būklę, naudojant sauskelnes. Kremas apsaugo, minkština kūdikio odelę.

 

JOHNSON'S BABY - 20%

 

„Johnson’s Baby“ – vertas mamų pasitikėjimo daugiau kaip 100 metų

 

johnson2

 

Kūdikių ir mažų vaikų odelė yra labai švelni, todėl jai reikia ypatingos priežiūros. „Johnson’s Baby“ produktų gamintojai daugiau kaip 100 metų paskyrė tam, kad suprastų kūdikius ir jų odos bei plaukučių priežiūros poreikius.

 

johnson3

johnson4

Ilgametė patirtis ir žinios pritaikomi kuriant itin grynus ir švelnius produktus be parabenų, be alkoholio ir be kvapiųjų alergenų. Kiekvienas kūdikiams skirtas produktas – nuo medžiagų pasirinkimo iki galutinės saugumą, švelnumą ir lengvumą užtikrinančios produkto sudėties – kuriamas laikantis pačių aukščiausių standartų.

johnson5

johnson6

 

johnson7

johnson8

Dauguma „Johnson’s Baby“ gaminių sukurti remiantis „jokių ašarų“ sudėtimi, todėl produktai negraužia mažylių akyčių ir yra švelnūs jų akims lyg tyriausias vanduo. „Johnson’s Baby“ – saugumas ir švelnumas Jums bei Jūsų kūdikiui! Ypač švelnios ir stiprios servetėlės puikiai nuvalo, drėkina ir saugo vaiko odelę.

 

Naujiena! OILEDIXIN NIAM-NIAM - 29.46 Lt

            

„Oiledixin Niam-Niam“ yra apetitą skatinantis augalinės kilmės sirupo konsistencijos maisto papildas.

 

niamniam

 
Šio produkto pagrindą sudaro selenas, aronijų sultys, tikrųjų alavijų ekstraktas, cinkas ir ypatingą reikšmę augančiam organizmui turintys vitaminai A, C ir E. Maisto papildas, išsiskiriantis maloniu aviečių skoniu bei kvapu, skirtas vaikams, kurių apetitas sumažėjęs dėl netinkamo mitybos režimo, streso ar netinkamų mitybos įpročių.


„Niam-Niam“ sudėtyje esantys augaliniai ekstraktai skatina apetitą, subalansuoja medžiagų apykaitą ir padeda geriau įsisavinti maisto medžiagas.

 

PREGNACARE (30 dengtųjų tablečių) - 19%

 

„Pregnacare“ – tvirtai kūdikio ir mamytės draugystei! 

 

pregnacare


„Pregnacare“ – tai moksliniais tyrimais pagrįstas vitaminų ir mineralų derinys, palaikantis visavertę nėščiosios ir būsimo kūdikėlio mitybą bei optimalų visų reikiamų maistingųjų medžiagų kiekį. „Pregnacare“ svarbus sveikam kūdikio pradėjimui bei vaisiaus vystymuisi visu nėštumo laikotarpiu.



„Pregnacare“ patogu ir saugu vartoti svarbiausiais moters gyvenimo mėnesiais:


- pagaminta laikantis aukščiausių vaistų gamybos standartų (GGP);
- sudėtyje – tik saugūs vitaminų ir mineralų kiekiai;
- į sudėtį įtrauktas PSO rekomenduojamas folio rūgšties kiekis;
- nėra teratogeniško vitamino A, tačiau yra beta karoteno, kurį organizmas natūraliai verčia vitaminu A;
- vartojamas kartą per dieną.

 

„Marsiečiai“ – mėgstamiausi vaikų multivitaminai visoje galaktikoje - iki 20%


MARSIEČIAI IMUNACTIV SU KALBANČIU RAŠIKLIU (80 kramtomųjų tablečių) 

 

marsieciaisurasikliu

  

Jūsų draugai „Marsiečiai“ į kiekvieną didelę pakuotę įdėjo kalbantį „Marsiečių“ rašiklį!

 

„Marsiečiai Imunactiv“ – vitaminų ir mikroelementų kompleksas, sukurtas vaikams. Sudėtyje yra vitaminų ir mineralų bei aktyvių medžiagų (erškėčių vaisių, lizino), kurių reikia vaiko organizmui. Kiekviena tabletė papildyta specialiu „Imunactiv“ kompleksu, kurį sudaro beta gliukanai, bioflavonoidai, cinkas ir vitaminas C.

 

MARSIEČIAI GUMINUKAI (60 guminukų)

marsieciaiguminukai


„Marsiečiai“ guminukai – nauji, skanūs vitaminai ir mineralai vaikams. Šie guminukai papildyti specialiu „BoneActive“ kompleksu, kurį sudaro kalcis ir vitaminas D, būtini normaliam vaikų kaulų augimui ir vystymuisi. Rekomenduojama vartoti visiems vaikams, o ypač aktyviems ar sportuojantiems, kurių organizmui reikia daugiau kalcio ir vitaminų.


Keturių puikių skonių!


Be sintetinių dažiklių. Be konservantų. Be saldiklių.

 

 

MARSIEČIAI SU PREBIOTIKAIS (30 kramtomųjų tablečių)

marsieciaisuprebiotikais


„Marsiečiuose“ su prebiotikais yra visų svarbiausių vitaminų, mineralų ir kitų aktyvių medžiagų, kurių reikia vaikų organizmui. Kiekviena tabletė papildyta prebiotikais. Prebiotikai – tai augalinės skaidulos, skatinančios gerosios žarnyno mikrofloros augimą, kalcio įsisavinimą ir palaikančios virškinimą bei šalinimą.


Puikaus miško uogų skonio.

 

ALTERMED PANTHENOL - 20%

            

„Altermed Panthenol“ – tai efektyviai veikiantys kūno, veido, plaukų priežiūros produktai, turintys savo sudėtyje didelį D-pantenolio kiekį ir kitų efektyvių priedų (vitaminų A, E ir F kompleksas, Durvillea antarctica, alantoinas ir t. t).

 

altermed1

altermed2

altermed3

altermed4

altermed5

altermed6

Jie skirti prižiūrėti ir apsaugoti viso kūno odą ir plaukus, ypač kai juos suerzina saulė, vanduo ir užterštas oras. „Altermed Panthenol“ linijos produktai yra dermatologiškai patikrinti, hipoalergiški, turi mažai kvapiųjų medžiagų, BE PARABENŲ!


DĖMESIO! Pasiūlymai galioja visą balandžio mėnesį EUROVAISTINĖJE su kortele MEDUS. Nuolaidos nesumuojamos. Akcijoje dalyvaujančių prekių skaičius ribotas!

  

 

3