Nauji skoniai kūdikių virtuvėje

Nauji skoniai kūdikių virtuvėje

20. Oct 2017, 13:33 DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva

Sveikos, mamytės!

Mes su 6mėn. Dominyku vis smagiau keliaujame šiuo atradimų keliu ir tęsiame primaitinimą. Su kiekviena diena džiaugiuosi vis labiau, matydama, kaip mano mažylis jau taip noriai valgo košytę ir suvalgo visą paruoštą porciją.

NAUJI SKONIAI. Naujas atradimas mums yra saldžioji bulvė, kurią Dominykas su ypatingu pasimėgavimu valgo. Deja, ji išstūmė įprastą bulvę, dėl ko aš labai nesisieloju, nes patys neįpatingai mėgstame šią daržovę. Įprastos bulvės dedu, bet labai mažai, nes kitaip košė atsiduria ten, kur neturėtų būti.

KOŠĖS RUOŠIMAS. Vis daugiau laiko reikia praleisti virtuvėje, kiekvieną kartą košę ruošiu šviežiai ir pasilieku laiko košytei atvėsti. Vis svarstau apia kūdikių maistelio ruošimo aparatą, kuris garina ir sutrina. Kaip jūs, mamytės, ar košytę ruošiat kaskart naujai ar paliekate ir kitam kartui dar?

DOVANOS. Taip pat išbandėme ekologišką kukurūzų-morkų košytę, kurią gavome dovanų. Esame labai patenkinti, nes košytė yra labai paprastai paruošiama ir mažylis ją labai noriai valgo. Paskutinį kartą ją ruošiau pusiau su daržovėm, tai ypatingai skaniai suvalgė vakarienei. Panašu, kad parduotuvės lentynose ieškosim būtent šių košių, nes jau baigiame priprasti prie šio gėrio ir 20171020133145-21426.jpg

Tiek naujienų šiam kartui ir sėkmės visoms mamytėms!