Naujagimio sutikimas namie

Naujagimio sutikimas namie

13. Nov 2013, 10:20 Gerda_M Gerda_M

Labas! 

Su kiekviena diena gyvenu vis artėjančiu laukimu ir mintimis, kaip gyvensiu po to, kai į namus parsivešim lelių - trečiąjį šeimos narį. 

Merginos, norėčiau jūsų patarimų, kaip grįžote į namus po ligoninės. Aš, asmeniškai, norėčiau jau dabar padaryti gražių plakatų, užrašų iš spalvoto popieriaus, gal net pripirkti balionų, kad jie mus linksmai sutiktų namuose. 

Ką dar darėte originalaus ir įdomaus savo aukselio sutikimo proga? O gal grįžote ramiai ir iškart griuvote nusnūsti? 

13. Nov 2013, 14:26

man grįzimas i namus buvo tarsi šventė ,nes ligonineje praleidau savaitele😀labai jau norejau namučių😇net negalvojau apie sutikimą vaikučio ,norėjau tik but su šeima ,norejosi ramybes😀
👍

13. Nov 2013, 13:56 dikuza

👍 😃 man asmeniškai panaši nuomonė 😀

13. Nov 2013, 13:23

man su abiem vaikais geriausias sutikimas- sutvarkyti kambariai, paruoštas maistas, parūpinti maisto produktai (vyro pastangos)

pypse pypse 13. Nov 2013, 13:17

mes su sūneliu grįžome namo. Vien ta mintis buvo ypatinga. papuoišiau gražiais drabužėliais. Kadangi tada gyvenome su tėvais, žinojau, kad pasitiks ir pirmieji lankytojai - seneliai. Tai man užteko to pasididžiavimo jausmo, kad va aprvežu anūkėlį. paguldėme į lovelę, pačiupinėjom, nusifotografavom. Tiek atsimenu. likusią dienos dalį ko gero vis dar gyvenome tomis grįžimo namo nuotaikomis. Pirmą kartą su plakatais ir balionais sutikome 1mo gimtadienio rytą, iki tol minėdavome visus mėnesiadienius, bet kažkaip be balionėlių ir plakatų, labiau tokiu bendru susiėjimu, įsiamžinimu.
jei dar nepasiklojot lovytės, ar nepasikabinot kokio baldakimo. tai būtų gražu akd tokius dalykus paruoštų vyras kol būsi ligoninėje ir grįžę sutiktų jaukus leliuko kambarys. nežinau kam tie plakatai iš tiesų. mažiuaks dar nereaguos, o tau pačiai ar nesinori kitokešnių dalykų?