Mūsų pirmosios sauskelnes - Huggies

Mūsų pirmosios sauskelnes - Huggies

03. Sep 2014, 16:15 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Praėjo dienos, kuomet vienintelė galimybė užtikrinti kūdikio užpakaliuko komfortą buvo vystyklai. Net ir dabar, baisu darosi klausant mamos pasakojimų apie kalnus vystyklų ir jų plovimus... Nors šiais laikais kai kurie tėvai grįžta prie medžiaginių vystyklų, aš pirmenybę teikiu sauskelnėms. 

Mūsų pirmosios sauskelnes - Huggies Newborn. Tai buvo pačios pačios pirmos sauskelnes, kurias uždėjau savo mažyliui ir esu labai patenkinta - net ir po ilgo laiko užpakaliukas yra sausas, o vaikutis laimingas, nes jo neskauda, jis nerausta ir nešunta.

Labai patogus daiktas yra drėgmės indikatorius, nes sauskelnės yra labai minkštos, švelnios, tad net sunku kartais nuspręsti ar jos jau pilnos, ar ne, keisti ar dar palaukti. Be to - lipdukai yra labai švelnūs ir lankstūs bei gerai prilimpa.

Be to, ypač patiko puikiai priglundanti plati elastinė juosta nugaroje. Nes vėliau išbandžiau keletą kitų sauskelnių ("Naty", "Banbino" ar kažkokių panašių), tai jos buvo kietesnės išorėje, be to nugaroje blogai priglusdavo ir nuolat prabėgdavo šlapimas. 

Kol kas dar naudojame pirmo dydžio Huggies Newborn ir šiuo metu tai mums yra geriausias pasirinkimas.

Mama Rīna