Mes pabandėme - ir mums patiko !!

Mes pabandėme - ir mums patiko !!

13. Sep 2014, 12:40 kvikutis kvikutis

Taigi, pagaliau ir mes išbandėme naująsias Huggies® Newborn sauskelnes ir žinoma likome patenkinti jomis.

Didžiausias atradimas, kuris ypač pravertė naujai iškeptam tėčiui yra specialus drėgmės indikatorius, nes jo dėka, lengviau pamatyti ir suprasti, kada vaikučiui jau laikas keisti sauskelnes. Mano vyras buvo maloniai nustebintas šia naujove, nes anot jo, kol vaiko sauskelnės netampa sunkios, nežinai ar jau keisti jas ar dar ne.. ech tie tėčiai :))

Kitas svarbus dalykas, kuris mums taip pat labai tiko ir patiko, tai speciali kišenėlė vidiniame sluoksnyje, ji ypač gelbsti nuo netikėtų ,,avarijų", po kurių dažniausiai tenka perrenginėti mažylę, ko ji labai jau nemėgsta.

Na, o apibendrinant savo nuomonę apie šias sauskelnes, pasakysiu, jog kaip ir kiekviena mama, aš savo vaikui noriu tik pačio geriausio ir manau, kad tai jau atradau, nes liečiant šias sauskelnes galima įsitikinti, kad ne vien mamos rankos vaiko odelei gali būti tokios švelnios ir minkštos !!

Tikrai rekomenduoju kiekvienai mamai bent pabandyti šias Huggies Newborn sauskelnes ir tokiu būdu įsitikinti pačioms, kas geriausia Jūsų kūdikiui.. :)