Meilė Jonė ir Huggies Elite Soft sauskelnės

Meilė Jonė ir Huggies Elite Soft sauskelnės

15. Nov 2017, 08:52 saulelydis123 saulelydis123

    Noriu padėkoti Mamyčių klubui ir Huggies už dovaną Meilei Jonei-išbandyti naujo dizaino Huggies Elite Soft sauskelnes. Meilė Jonė jau sveria 6.300kg,tad 3dydis( 5-9kg) jai kaip tik. Džiaugiuosi,kad Huggies Elite Soft yra ne tik naujagimiams ,bet ir didesniems kūdikiams.

    Jau vien ant sauskelnių pakuotės besišypsantis mažylis pakužda,kad jis laimingas,jis sausas ir jam labai patogu su Huggies Elitte Soft. Mūsų Meilė Jonė tokia pat laiminga dėvėdama Huggies Elitte Soft sauskelnes,nes:

20171115102930-43798.jpg

1. Tamprus sauskelnių liemuo priglunda,bet neveržia mažylio pilvuko.

2. Lipdukus kelis kartus galima užklijuot,atklijuot ir jie vis tiek tvirtai laiko sauskelnę. 

3. Atkreipkit dėmesį į sauskelnės vidų,ji visa baltos spalvos,todėl tikrai tiks visiems vaikučiams ir nealergizuos(kadangi būna sauskelnių su žalia ar mėlyna spalva viduje,o yra vaikučių alergiškų toms medžiagoms,esančioms sauskelnėse)

4. Visas sauskelnių vidus padengtas minkštom pagalvėlėm dar geresniam sugeriamumui ir mažylio odelės apsaugai. O sugeriamumas tikrai didelis,nes pavyzdžiui aš nedrumsčiu mažylės miego ir niekad nekeičiu dukrytei sauskelnių naktį,o ji visad Huggies Elite Soft sauskelnių dėka pabunda ryte sausa.

5. Sauskelnėse esantys krašteliai švelniai apgaubia kūdikio kojytes ir neleidžia išbėgt skysčiui pro kraštus.Taip pat tokia pati apsauga ir ties liemeniu,kad skystis neišbėgtų per viršų,kas kartais nutinka su kito gamintojo sauskelnėmis.

6. Sauskelnių išorėje esantis indikatorius informuoja mamą,kad laikas keisti sauskelnes,kai iš geltonos spalva pasikeičia į mėlyną. 

7. Ir be abejo gražus sauskelnių dizainas su žaismingais Mike Pūkuotuku ir paršeliu .

20171115104938-26209.jpg

         Meilė Jonė auga tik su Huggies ir yra saugi ne tik mamos glėbyje,bet ir apgaubta Huggies švelnumo ir užtikrintos apsaugos.

         AČIŪ Tau,HUGGIES!

Sonrisita Sonrisita 15. Nov 2017, 21:10

Kaip greit auga panelyte 😀