Mažylio odelės priežiūra keičiant sauskelnes

Mažylio odelės priežiūra keičiant sauskelnes

10. Jan 2012, 07:30

Naujagimis kasdien tuštinasi po dešimt ir daugiau kartų, tad jo odelė yra nuolat dirginama. Kaip jai padėti ir kokias odos priežiūros priemones naudoti keičiant sauskelnes, šiandien ir aptarsime.

 

Konsultuoja vaistinių tinklo „Eurovaistinė“ farmakotechnikė Elvyra Ramaškienė.

 

Pravers drėgnos servetėlės


Prieš keičiant vaikučiui sauskelnes, žinoma, pirmiausia vaikučio užpakaliuką nuplaukite vandeniu. Jei nėra po ranka tekančio vandens, labai pravers drėgnos servetėlės. Jos padengia kūdikio odą švelna apsaugine plėvele, kad drėgmė nedirgintų odelės. Rekomenduojame rinktis Huggies® Pure drėgnas servetėles, kurios ypač tinka jautriai kūdikių odelei.


 

 


Drėgnos servetėlės HUGGIES® Pure sukurtos švelniai ir jautriai odelei. Jos minkštos kaip medvilnė, turi savo sudėtyje grynojo vandens, todėl tinka naujagimiams. Servetėlių sudėtyje yra 65% biologiškai natūralios celiuliozės. Jos neturi aromatizatorių, alkoholio ar kitų odą dirginančių medžiagų.

 

Rinkitės kremą nuo iššutimų su natūraliais aliejais

 

Švariai nuvalius vaikučio užpakaliuką, rekomenduojama jo odelę ir visas raukšleles patepti kremuku, saugančiu nuo iššutimų. Specialistė pataria atkreipti dėmesį į kremuko ar tepaliuko sudėtį - joje turėtų būti cinko, natūralių aliejų.

 

Kiek dažnai tepti šiuo kremu?

 

Rekomenduojama patepti kremuku nuo iššutimų kaskart keičiant sauskelnes.

 

Kūdikio kraitelio projektą pristato EUROVAISTINĖ!

3

11. Jan 2012, 12:27

Mes naudojam kremuka Sudocrem 😀 labei padeda mum 😀