Kūdikių plaukiojimo ratas: taip ar ne?

16. Dec 2011, 07:00

Kūdikių plaukiojimo ratas: taip ar ne?

 

Nors Lietuvoje tokių ratų galima nusipirkti jau kelerius metus, vaikų prekių rinkoje tai vis dar galima vadinti naujiena, apie kurią kai kurie tėvai yra nei girdėję, nei regėję.

 

Tokie pripučiami plaukiojimo ratai skirti patiems mažiausiems "plaukikams". Turint didelę vonią jis praverčia ir namuose, tinka ir lankant baseiną. Kaip sakoma šio rato aprašyme, jis ypatingas tuo, kas su juo mažylis vandenyje yra nesuvaržytas- laisvos jo rankytės ir kojytės. Žinoma, palikti be priežiūros jame mažylį nerekomenduojama jokiu būdu!

 

Kaip atrodo mažylis su tokiu ratu, galima suprasti pažiūrėjus trumpą video. O Jūsų norime paklausti tradicinio mūsų klausimo - ar tokiam vaikų technikos "stebuklui" keliate nykščius aukštyn ar žemyn?

 

-Kaip manote, ar tai būtų vertingas pirkinys?

-Gal tokį turėjote ir galite pasidalinti įspūdžiais?

 

Laukiame nuomonių!

Krisliukas Krisliukas 16. Dec 2011, 19:10

mes turim tą ratą..mažiukui jis labai patiko.įdomu kaip mažoji reaguos? ar jai patiks? 😀

ausryte12 ausryte12 16. Dec 2011, 12:06

mes taip pat turejome si rata ir buvome labai patenkinti, vaikui budavo smagu plaukioti vonioje 😀

16. Dec 2011, 10:14

sveikos, mes taip pat turim toki rata ir mazoji lb patenkinta, uzdeti lengva, mergaite jauciasi su juo patogiai, kol kas naudojam vonioje, bet esam uzsirase i baseina tad laukiam eiles.... aisku renkantis rata reik ziuret kad jis nebutu per didelis, nes tada teks palaukti kol vaikiukas paaugs 😀 bet siaip su juo daug lengviau.... 😀

16. Dec 2011, 09:59

sveikos,su sunum neturejau sito rato,apsiejom be jo,o dukrytei nupirkau pabandymui ir galiu teigti kad isties fainas daiktas,tik standartinei senai spizinei voniai nelb jis patogus,plius mano mazoji lb smulki,ir seip mazyte,tai sunku ji tinkamai uzdeti,bet didesnei bus manau idealus 😀 bandysim vaziuot i baseina isbandyt,nes kolkas mazajai vanduo labai labai patinka,ji ten lyg auksine zuvele jauciasi 😀