Ragaujame HiPP košes

Ragaujame HiPP košes

07. Mar 2019, 23:41 Ausra Paj Ausra Paj

Mažylis Timas (9 mėn.) testavo Hipp košytes "Labos nakties". Pirmą kartą paragauti visgi nutarėme ryte, kad pamatytume, kaip į košytes sureaguos pilvukas. Reagavo puikiai! Jokių pilvo pūtimo ar kitų neigiamų reakcijų nesulaukėme. Sekančius kartus košytę, kaip ir priklauso, valgėme vakarienei. 

Labai patiko užpilama košė - lengvai maišosi, greita pagaminti bei puiki "šilkinė" konsistensija. Patogi, siaura pakuotė, kuri lengvai atsidaro bei neužima daug vietos. Gal tik vidinė pakuotė galėtų būti šiek tiek aukštesnė už išorinę, tam, kad prakirpus būtų patogu pilti į indelį (bet tai mažytė smulkmena) :) košė, nors ir be pridėtinių cukrų, bet saldi, o mano mažąjam valgytojui, tai - didelis pliusas!

Maišant nesusidaro nepageidaujamų gumuliukų. Taip pat, lyginant su kitų gamintojų košėmis, šioje nesijaučia miltų skonio. Košė išties skani. Tą patį galiu pasakyti ir apie košę indelyje. Tik ją dar patogiau paruošti - pašildai ir jau gali pateikti :)

Paragavęs pirmąjį šaukštą mano mažylis apsilaižė ir iš kart išsižiojo vėl - tik spėk duoti, mama! Dubenėlis lieko tuščias per kelias minutes. Nežinau ar sutapimas, bet Timas po tokių, sočių vakarienių išmiegojo visą naktį ir nesikėlė gerti pienuko. Tad šią košę tikrai įtrauksime į savo maisto racioną.