KONKURSAS "Smagiosios maudynės"

KONKURSAS "Smagiosios maudynės"

11. Apr 2012, 09:00

Mamyčių klubas skelbia naują fotoblogų konkursą "Smagiosios maudynės". Fotografuokite besimaudančius vaikučius ir laimėkite Oilatum dovanas.

 

Neretai pirmąsias vaikučių maudynes lydi ašaros. Vieniems mažyliams apskritai nepatinka maudytis, o kitiems, priešingai - jų neįmanoma ištraukti iš vonios, o vasarą - iš vandens telkinių.

 

O kaip jūsų mažyliai - ar jiems patinka maudytis? Papasakokite apie tai savo fotobloge.

 

Konkurso sąlygos:

 

-Konkurse gali dalyvauti tiek naujagimiai, tiek vyresni mažyliai.

 

-Sukurkite fotoblogą, t.y. pasakojimą su nuotraukomis, kuriose matyti, kaip jūsų vaikučiai maudosi - vonelėje, vonioje ar bet kuriame vandens telkinyje. Papasakokite, ar laukia jūsų vaikutis maudymosi, kaip pratinasi, ar stengiatės jį grūdinti, ar krykštauja iš laimės rengiantis maudynėms ir pan. O jei nenori maudyti, kaip įkalbinate?

 

-Įėję į Fotoblogų skyrių, paspauskite "Pridėk savo fotoblogą" ir pasirinkite rubriką Smagiosios maudynės Keldami nuotraukas fotobloguose, būtinai prie kiekvienos nuotraukos parašykite nors trumpą komentarą, lyg pasakodami visą maudynių istoriją.

 

-Konkurso trukmė - nuo balandžio 11 iki 24 dienos. 

 

Išrinksime dvi nugalėtojas, kurios gaus šias dovanas.

KONKURSO DOVANOS

 

Oilatum odos minkštiklis


{smallpic:minkstiklis}


Sausos ir jautrios odos minkštinimui maudantis patariama naudoti Oilatum odos minkštiklį, kuris ypač tinkamas kūdikių odelės priežiūrai. Pagrindinė minkštiklio sudedamoji dalis – skystas parafinas, odos paviršiuje suformuojantis nepralaidžią apsauginę aliejinę plėvelę, kuri neleidžia prarasti pernelyg daug drėgmės ir padeda palaikyti normalų odos drėgmės lygį. 

 

Oilatum losjonas kūnui

{smallpic:losjonas} 

 

Losjonas rekomenduojamas didesniems kūno plotams. Jo sudėtyje yra taukmedžio sviesto, kuris turi odą minkštinančių savybių. Losjone nėra dažiklių, parabenų.

 

Sėkmės!

 

Naujos Kūdikio kraitelio akcijos Eurovaistinėje visą balandį

 

DĖMESIO! Pasiūlymai galioja visą balandžio mėnesį EUROVAISTINĖJE su kortele MEDUS. Nuolaidos nesumuojamos. Akcijoje dalyvaujančių prekių skaičius ribotas!

  

 

3

14. Apr 2012, 09:58

Bandom sudalyvauti ir mes 😀

11. Apr 2012, 09:02

bandysim sudalyvaut nes butu labai gerai tas odos minkstilis isbandyt 😃