Kas ieško - tas randa

Kas ieško - tas randa

24. May 2019, 09:24 Inga Strelienė Inga Strelienė

Esu dviejų gražių mergyčių mama. Ir kaip ir kiekviena mama, noriu savo vaikams visko, kas yra geriausia. Taigi, mūsų pažintis su Philips Avent produkcija prasidėjo dar prieš 8 metus, gimus pirmajai dukrai. Pirmieji jos čiulptukai buvo iš Avent firmos ir jokių bėdų neturėjom. Bet čia gimė mūsų antras stebuklas ir tuomet prasidėjo... Ką be pasiūlytum, jai niekas netinka, spjauna lauk, nors tu ką. Pirkom ir brangiausius, ir pigiausius, niekas netiko. Galbūt kažkas pasakys- neįma ir nereikia. Reikia, dar ir kaip reikia...
Ir visai netikėtai gavom galimybę išbandyti Philips Avent Ultra Air čiulptukus. Pirmas dalykas, kuris nustebino, kad gavom net du. Labai gražios pastelinės spalvos, taip ir sako:" Paimk mane". Čiulptukai supakuoti į sterilizavimo dėžutę, kurią labai patogu pasiimti su savimi ir užtikrinti čiulptukų higieną. Čiulptukų viršūnėlės yra šiurkštesnės nei įprastai.Kitas dalykas, kuris man be galo patiko, tai, kad jie yra laidūs orui. Turi tikrai didelius tarpus. Bėgant seilėm, jos neužsilaiko po čiulptuku ir nešutina vaikui odelės aplink lūpytes.
Mano mergaitei 4 mėnesiai ir ji pati jau stengiasi paimti daiktus savo rankutėm. Čiulptukai yra be galo lengvi, todėl juos labai lengva paimti ir įsidėti į burnytę, net tokiam mažam vaikui.
Mūsų bandymų rezultatas pranoko lūkesčius, todėl tikrai rekomenduoju išbandyt šiuos čiulptukus, nes kas ieško- tas randa.