Karoliukas per porą dienų priaugo net 400 gramų!!!

Karoliukas per porą dienų priaugo net 400 gramų!!!

23. Jun 2011, 00:00

Sveikos, mielosios, kaip Jums sekasi? Mes pamažu augame, o gal geriau sakyti, kad augame visu tempu?:)

 

Apsilankėme pas gydytoją, kuri, pasvėrusi mūsų stebukliuką, pasakė, kad per porą dienų jis priaugo net 400 g!!! Dar praeitą savaitę jis jau peraugo savo pirminį svorį. Ką tai reiškia? Jis yra sveikut sveikutėlis, pieno turiu daug, taigi reikia džiaugtis savo angeliuku ir žindymu teikiamais malonumais:)

 

Žinote, nors ir auginu savo 2 leliuką, tačiau kasdien kyla daugybė klausimų. Prisipažinsiu, praeitą savaitę netgi buvau supanikavusi dėl Karoliuko bambytės. Man pasirodė, kad su ja kažkas ne taip, mat ji lyg ir pradėjo kraujuoti, o iš tikrųjų ji kuo gražiausiai gijo ir jau buvo beveik nukritus. Bet kad aš pakėliau paniką, susiskambinau su gydytoja ir nuvežiau savo aukselį apžiūrai.

 

Gerai, kad viskas gerai baigiasi, ir mano panika buvo išties nepagrįsta. Bet laikausi tokios nuomonės, kad geriau vieną kartą nuvažiuoti ir viską išsiaiškinti, negu mąstyti "o kas jeigu?":) Oi, gydytoja buvo labai maloni, ir pasakė, kad mes visada laukiami, jeigu tik iškyla kokie klausimai:) Manau, kad tokių gydytojų yra vienetai...tų tikrųjų, kurie dirba iš pašaukimo, o ne dėl pinigų, nors...:)

 

Beje, mes lyg ir yra jau turime tam tikrą valgymo režimą. Mažius ir dieną, ir naktį valgo kas 3 val. Man tai be galo keista, nes aš vis nesiliauju lyginti savo 2 vaikučių: Gabytės ir Karoliuko. Pavyzdžiui, Gabija buvo be galo nerami, dieną ji mažai miegodavo, vis reikalaudama mūsų su tėveliu dėmesio, o jau nuo krūties nesitraukdavo nei minutės...po poros savaičių man jau vos neprasidėjo pogimdyvinė depresija...

 

Karolis visiška priešingybė, nes dieną jis labai daug miega, praktiškai visą laiką, atsikelia, pavalgo, atlieka gamtinius reikaliukus ir vėl miega:) Žinote, šeštadienį mes apturėjome gana turiningą dieną, tačiau didžiausią laiko dalį Karoliukas pramiegojo:) Iš pradžių mes nuvykome į MK 2-ąjį tortadienį, kur buvo be galo daug vaikučių, grojo muzika, mamytės plepėjo ir dalinosi įvairiais įspūdžiais, bet mūsų stebukliukas, kaip jam ir pridera, atsibudo tik tuomet, kai išalko:)

 

Pavalgęs ir vėl saldžiai smigo. Na, o vakare mes nuvažiavome į vaikišką gimtadieniuką. Prieš pat išvažiuojant aš pamaitinau Karolį ir jis nė karto nebuvo prabudęs iki pat vakarienės. Žodžiu, idealus lelius...tfu tfu tfu...kad tik taip ir toliau:) Prisipažinsiu, aš jau taip pripratau prie 3 val. tarpo, kad net naktį pati atsibundu, netgi anksčiau už Karoliuką, pasiimu jį iš lovytės, pamaitinu, kol jis dar neprabudęs, vėl įkeliu į lovytę ir mes abu saldžiai miegame:)

 

Mes su Karoliuku tapome vienu bendru organizmu:) Kadangi žindymas yra toks sklandus, tai visiškai nemaišo mano santykiams su dukryte. Naktį Gabytė saldžiai miega ir tiesiog nepastebi, kada aš maitinu broliuką, o dieną aš stengiuosi, net ir maitindama, atkreipti jos dėmesį, kad mažylei nekiltų pavydas, jeigu ji nori, atsisėda šalia ir stebi, kaip valgo Karoliukas, jeigu nori jį pabučiuoti, tai aš tik žiūriu, kad Gabytė tai darytų švelniai ir pan.

 

Iš tikrųjų mūsų vaikučių santykiai yra be galo šilti ir draugiški, o kaip bus toliau, matysime:) Prisipažinsiu, aš maniau, kad man bus žymiai sunkiau su 2 vaikučiais, bet kuo toliau, tuo labiau matosi, kad (bent jau kol kas) viskas yra lyg rojuje:)Beje, MK forumo dėka sužinojau tokį dalyką, kad bet kurioje Norfos ar Gintarinėje vaistinėje besilaukiančios mamytės arba tėveliai su vaikais gali gauti mažylio kortelę su 500 Lt joje.

 

Šiandien mes nunešime mūsų zuikučių gimimo liudijimus į artimiausią vaistinę, kad galėtume gauti tas korteles. Paskui mes jas užregistruosime internetu ir galėsime sėkmingai jomis naudotis perkant vaistukus ir kitas reikalingas priemones:)

 

Tai tiek šiam karteliui:)

 

IKI, Viktorija:)

28. Jun 2011, 08:32

saunu kad jum taip puikiai sekasi 😀 ta kortele dar nescia budama paemiau.ja ir nestukem duoda 😀

23. Jun 2011, 21:23

aš ir šiandien pasiėmiau kortelę 😉

23. Jun 2011, 14:55

jo i vaistine ir as pasemiau. turek gimimo liudijima

23. Jun 2011, 13:18

kaip smagu,kad taip gerai auga Karoliukas 🌷 🌷 🌷 🌷
aš apie tokią kortelę ir nieko nežinojau,būtų įdomu sužinoti daugiau aie ją😀kreiptis reikia tiesiai į vaistinę norint ją įsigyti😉?

23. Jun 2011, 13:16

jo, mano pirmagime, dukryte Gabija, irgi buvo be galo nerami, ji diena nakti valgydavo, zodziu tiesiog nepaleisdavo papuko nei sek ir galiausiai mane tai palauze...o,gal, as tiesiog buvau per daug pervargus, pabijojau, kad nera pienuko ir t.t. ir pan., na bet su Karoliuku man yra kitaip...buna kad ir pora val nakti miegu, nes filmus vos ne iki 1 ryto ziuriu, o paskiau Karoliuka maitinu, bet vis tiek kazkaip viskas kitaip db...gal, as suvokiau zindymo svarba? man paciai db yra be galo smagu maitint suneli, dar biski speneliai nesiadaptavo, bet vis tiek lb fainai😀 tuo labiau bet kur galima vaziuot, juk pieno bankas visuomet salia😀

vaidlina vaidlina 23. Jun 2011, 12:49

Smagu, viktorija, kad jums viskas taip sklandžiai dėliojasi. Taip ir toliau 🤗 🌷

dabar apie tą kortelę. Ji vadinasi Mažylio kortelė. Išduodama nemokamai tėvams, kurie turi vaikų iki 3 metų. turiu tą kortelę ir jau ja pasinaudojau. Yra spec.prekių katalogiukas su nurodytomis kainomis vaikų (ir mamyčių) vaistams ar šiaip higienos priemonėmis. Ta kortelė suteikia nuolaidą arba nuskaito kelis kortelėje esančius litus.

23. Jun 2011, 12:47

labai gerai kad pati maitini ir tai teikia tau džiaugsmo ir nė kiek nepervargsti 😉 linkiu kuo ilgiau išmaitint savo pieneliu😀 stiprybės tau 🌷 🤗

23. Jun 2011, 11:48

na kaaip saunu kad taip gerai auga vyrukas mazasis 😀

23. Jun 2011, 11:19

Šaunuoliai 😀 Linkim ir toliau taip gražiai ir lengvai augti 😘 🤗 🌷 🌷 🌷

23. Jun 2011, 11:00

Ir toliau taip sauniai! 🌷

ausryte12 ausryte12 23. Jun 2011, 10:49

Labai smagu skaityti grazius jusu isgyvenimus! Labai smagu auginti vaikucius, kai jie tokie miegaliukai 😃 mano vaikui to nebuvo galima pasakyti, kad pavalgo ir miega, pavalgo ir miega. 😀 Sekmes jums taip ir toliau!

23. Jun 2011, 10:12

mano panelyte ir tik pavalgo ir miega, budavo net pramiega maitinima😀 na linkiu kad taip toiau butu😀 o kad ta kortele gautum nereik nieko pirkt...?

laurora laurora 23. Jun 2011, 10:00

linkiu ir toliau ramybes jusu seimynelei (ramiu nakteliu, nuotaikingu dieneliu), daug pienelio, saldaus miegucio karoliukui. aciiu ir uz tai, kad parasei apie norfos kortele 😉 butinai leksiu isigyt

23. Jun 2011, 09:58

kaip saunu, skaitau tarsi savo isgyvenimus. Tas pats buvo man su Jokubeliu. Ugne buvo diena nakti ant ranku, o kavalierius tik pavalgydavo ir toliau saldziai miegodavo. Jau dabar Jokubui 8 men., o as dorai ne nezinau, kas yra bemiege naktis 😀 thu thu thu, tikiuos ir toliau taip bus 😀

Krisliukas Krisliukas 23. Jun 2011, 09:43

šaunuoliai, kad taip puikiai augat 😉

23. Jun 2011, 09:27

jo, mes, mamos, nerimaujam, jeigu vaikas per daug neramus, bet jeigu yra atvirksciai, tai mes dar labiau pergyvenam😀 bet jeigu vaikutis gerai valgo, atlieka gamtinius reikaliukus ir priauga svorio, manau, neverta nerimaut😉
o del korteles...as irgi kai suzinojau, nerealiai nustebau😉

23. Jun 2011, 08:05

Šaunuoliai. 😀 O dėl kortelės nustebinai... Net keista, kad LT tokie dalykai yra. 😀

23. Jun 2011, 01:13

Kaip smagu,kad viskas kaip per sviesta 👍 dekui Dievui,kad ir man su mazyle buvo lygiai taip pat kaip jums ,rami,normaliu rezimu,miegale,nes buvau viena be jokios pagalbos 😀
Visas tekstas toks siltas,sypsena nedingo nuo veido,labai dziaugiuos,kad taip puikiai tvarkaisi,sekmytes 🌷 😉

23. Jun 2011, 00:26

Sauniai augate 👍 Man panasiai yra, iki siol vyresneli su mazaja lyginu, mano vyresnelis irgi buvo neramus pradzioje, o mazoji pavalgydavo ir daug miegodavo. Kiekvienas vaikas vis kitoks,ir tai labai smagu 😀

23. Jun 2011, 00:09

Saunu, kad puikiai augat! 👍 Mano Vyciui sestadieni jau 3 menesiukai, bet jis toks ramutis, tiek daug miega, kad as net pradejau nerimaut ar viskas gerai, kad jis tiek daug miega. Pavalgo, pabudrauja apie 1 val. ir vel parpia 3-4 val 🤓| toks jausmas lyg vaikucio ir netureciau.