Kaip mums sekasi??? :)

Kaip mums sekasi??? :)

15. Jul 2014, 16:56

Hey! Labas Mamytes ir MK!!1

Kaip seniai su jumis sveikinausi!!! Istikruju vis reciau uzsuku i MK, tik forume su mamytemis vis palaikau rysi. Kyla ivairiausiu klausimu, ir seip pasipasakojam kaip augam. Tai vat kol mano bosas miega, norisi ir jums pagaliau papliotkinti kaip mes augam! :)

Benukas... Oj, sunelis grazuolelis mano... Vienintelis vyras mano gyvenime, kuri mylesiu VISADA!!! Benukui jau 5 savaites! Esam 4.88 svorio...tikrai nemazi, putliais zandais, riesta nosyte, nemazom leskutem, giliai melynomis akytemis, svelniomis rankytemis, isbuciuotomis minkstomis pedutemis, ir rudais plaukuciais, kurie pradejo slinkti :)... Zinokit iki menesio laiko vaikas tik miegojo, kakojo, budravo ( pats sau), mazai sypsojosi, siek tiek sukinejo galvyte kai zaisliuku barskindavom... O tik suejo menesis, tai opa, mazius pradejo smarkiai sypsotis net tik per miegus arba prie papulio, bet atsibudes ryte pasitinka mama su placia placia sypsena... Nu nerealu! Ir dar... Benui labai patinka kai su juo bendraujama, dainuojama, megsta lopsines ( ijungiu jeigu neuzmiega ilgai), siek tiek nerisliai paguguoja, vis nori mamai kazka atsakyti, bet ne visada gaunasi :) dar viskas po truputi, bet gera matyti kaip tavo vaikas auga, tobuleja!!! Ant pilvuko guleti kolkas nelabai patinka, bet po truputi pratinames, o stiprus vyras ogogo. Kelia is pykscio galvyte jau gana aukstai, dar kai ant krutines pasidedu dairosi visur, kur tik koks sviesos spindulelis yra... Akytemis mato kiekviena diena vis geriau ir geriau :)... Kas dar, kas dar... Hm... Ai, veidukas truputi pabertas, matyt per karstas dienas pasuto vaikas. Valom virintu saltu vandenuku... Tai nebeperkaitinu maziuko, nes anksciau atrodydavo, kad jam vis salta :))). Seip mano zuikelis ramus kudikis, nakti keliames karta ar du, o sianakt isvis ismiegojo neprabudes. Prabudau ryte ir susimasciau: ar as nepamenu kaip keliausi, ar vaikas ismiegojo vis naktele??? :)... Diena kartais isvis vaiko kaip nebuta, vakarop tik pazirzaliuoja. Turejom pora vakaru labai sunkiu ir skaudziu, kai vaikas verkia nuo diegliuku, o tu jam padeti gali tik myluodama, ciuciuodama ir suteikdama kuo daugiau silumos! Aisku, be vaistuku taip pat neapsiejom. Bet jie labai mums padeda! Ir tu diegliu atrodo kaip nebuta!... :) Uoj mamos, buti pacia reikalingiausiu zmogumi savo vaikui yra neapsakomas jausmas! :) Vis dar kartais graudinuosi ziuredama i savo stebukleli ir nieko cia nepakeisi- tai laimes ir dziaugsmo asaros!

Mamyte.. Kaip jauciuosi as? Tikrai super! Kaip po cezario, as atsigavau jau apie trecia savaite. Svoris akimirksniu nukrito, liko tik 4 kg. Yes! Truksta tik sporto! :) kai gime Benukas atsirinkinejau ka valgyt, bet dabar jau valgau beveik viska su saiku, tik astraus dar neragavau ir manau neragausiu kol maitinsiu. Seip geriu vitaminus, jie man padeda irtis i prieki. Tik vakarop pasijauciu pavargusi. Suneli uzmigdau ir pliumpt i lova- minute ir manes nera! :) jau kita savaite eisim apziurai sesiu savaiciu, tikiuosi daktaryte jau leis judeti daugiau negu vaiksciojimas.

Tetukas.. Na ir pasikeitimas! Tikrai is Kestuko neesu girdejus : nekeisiu pamperso, neperrenginesiu, nesusitvarkau ir t.t. Tikrai noriai padeda kai tik paprasau. Aisku, mama visada daugiau laiko praleidzia su vaiku, bet tetis gryzes is darbo visada pabendrauja su maziuku. Nakti keliuosi as, leidziu issimiegoti ir pailseti :). Tecio meile vaikui neapsakoma. Kai anksciau negirdedavau jo dainuojant, tai dabar vis girdziu: lelele, tiutiutiu, papapa... Taip tetukas ramina vaika. Net juokas ima. Vis pagalvodavau, kaip pasikeis musu tetukas gimus zirniukui, o va, viskas tik i nauda. Meile parodo noriai ir pastebimai ( anksciau jam tai sunkiai sekesi)... Manau tas ir svarbiausia- suteikti vaikui kuo daugiau meiles ir rupestelio!!!

Tiek siam karteliui mielosios! Vis lekiu, skubu, noriu tai ta tai ana pasidaryti! O jums irgi palinkesiu: kuo daugiau energijos, optimizmo ir ramiu nakteliu!!! Buckis puckis!!! :)))*

Iki kito karto, Mama Gintare ir Benukas! :)

26. Jul 2014, 01:23

Panasiai gimet, mes 06.11 😀

22. Jul 2014, 11:29 Gintare24

06.09 jau 6savaites mums😀

21. Jul 2014, 18:51

Tai gal panasiai ir gimet Adiaw? Kiek jums laiko? 😀

21. Jul 2014, 12:52

Oj, Gintare, skaitau tavo blogiuko ir toks jausmas, kad as pati ji rasiau 😃D nes viskas taip vienoda ir apie leliuka sutampa, ir tie patys dar nenukrite 4 kg 😃DD

16. Jul 2014, 20:32

Aciukas Mamytes! 😉 stengsimes eiti tuo paciu keliu! 😉🌷
Ir zinokit, kas laukiasi megaukites, nes taaaaaip pasiiilgauu nestumo, kad jetau jetau!!! 😃

16. Jul 2014, 15:50

Tikrai šauniai augat, taip paskaičius, atrodo, kad viskas einasi kaip iš pypkės, nors tikiu, kad būnas visko 😀 Dėl to paberimo, pamenu, ir mano mažių 5 savaičių pabėrė, visą veiduką, tai gydytoja sakė, kad apie tokį laiką daugiau mažiau visus vaikučius paberia ir čia fiziologiškai normalu, tad tikėkimės, kad viskas praeis ir Benukui ir bus gerai 😉
Dėl diegliukų, svarbiausia, kad bent kažkas padeda: vaistukai, mylavimas, supavimas, juk dėl mažuliuko viską galima padaryti.

15. Jul 2014, 21:46

Saunuole Gintare, saunuolis Benukas, ir tetukas saunuolis! Bukit sveiki 🌷

kodelcia kodelcia 15. Jul 2014, 18:27

😇 optimizmu trykštanti mamytė. skaitant užplūsta seni prisiminimai...

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 15. Jul 2014, 17:07

Kokios linksmos nuotaikos! Net po tokio pasakojimo šypsotis pradėjau 😀 O dėl miegojimo - net ne baltai, o JUODAI pavydžiu 😀 😀 taip ir toliau, tegu Benukas mamos netrukdo.